Kia'nın bu otomobilini satın alanlar 70 Bin TL kazançlı çıkıyorlar!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere firmalar cazip teklifler sunmaya devam ediyorlar. Kia firması da en üst donanımlı otomobil için 470 Bin TL’lik teklif yaptı.
Kia'nın bu otomobilini satın alanlar 70 Bin TL kazançlı çıkıyorlar!

Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyenler firmaların kampanyalı fiyatlarını dört gözle bekliyorlar. Normal liste fiyatlarından otomobil alımlarında çok yüksek maliyetlerle karşılaşmak mümkün olabiliyor. Daha düşük fiyatlarla otomobil sahibi olmak isteyenler ise firmalar tarafından dönem dönem açıklanan kampanyalı fiyatları bekliyorlar. Böylece çok daha ucuz fiyata sıfır kilometre otomobil sahibi olunabiliyor.

KİA KAMPANYALI FİYATLARI AÇIKLADI!

Türkiye’de yaygın bir bayi ağına sahip olan Kia tarafından müşterilere Mart ayı içerisinde sadece stoklarla geçerli olacak şekilde kampanyalı fiyatlar açıklandı. Firmanın stoklarında bulunan 2022 model sıfır kilometre otomobiller uygun fiyatlarla müşterilere satılıyor. Ay sonuna kadar geçerli olacak bu fiyatları değerlendiren müşteriler biraz daha ucuz bir fiyata sıfır kilometre otomobil satın alabilecekler.

Kia tarafından açıklanan kampanyalı fiyatların bir kısmı ise Kia Picanto modelini ilgilendiriyor. 2022 model Kia Picanto için açıklanan kampanyalı fiyatlar müşteriler için çok cazip sıfır kilometre otomobil teklifi oldular. Picanto modeli için Türkiye piyasasında dört ayrı donanım seviyesi bulunuyor. Otomobillerin en alt donanımları genellikle boş donanımlar oluyor. Kia Picanto’nun bu donanımı da 445 Bin TL’ye satışa çıkarıldı.

70 BİN TL KAZANÇ!

Kia Picanto’nun en üst donanım seviyesi ise Feel donanımı oldu. Bu donanım seviyesi için firma 470 Bin TL fiyat açıkladı. 2022 model sıfır Kia Picanto için geçerli olan bu fiyatlar stoklarla sınırlı olacak. Aynı modelin 2023 modelinin fiyatı ise 540 Bin TL olarak açıklandı. Bu teklifi değerlendiren müşteriler net olarak 70 Bin TL’lik bir kazanç sağlamış olabiliyorlar.