Kimliği ile PTT'ye giden anında çekecek! 50.000 TL trink para sizi bekliyor

Nakit para ihtiyacım var, acil para arıyorum diyenlere aradıkları fırsat PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile sunuldu. PTT üzerinden başvuru yapan kişilere 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı.
Kimliği ile PTT'ye giden anında çekecek! 50.000 TL trink para sizi bekliyor

Kimliği ile PTT'ye giden anında çekecek! 50.000 TL trink para sizi bekliyor - Ay sonunu getirmekte zorlanan kişiler bankaların ihtiyaç kredisi paketlerini araştırmaya devam ederken bir fırsatta PTT tarafından sunuldu. 

PTT ile Aktif Bank tarafından yapılan ortak anlaşma sonucunda başlatılan kampanya ile nakit ihtiyacı olan kişilere yönelik yeni ihtiyaç kredisi paketi fırsatı sunuldu. İhtiyaç kredisi paketinde başvurular ve yeni kredi paketinin aylık taksit ödemeleri de PTT şubeleri üzerinden yapılacak. 

AKTİF BANK PTT TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYASI NEDİR?

PTT ile Aktif Bank ortaklığı ile hayata geçirilen özel tüketici kredisi kampanyası hakkında yapılan açıklamada "Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, yüzde 4,09'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. 

AKTİF BANK PTT İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

PTT Aktif Bank ihtiyaç kredisi paketinde sunulan kampanya kapsamında faiz oranı yüzde 4.09 olarak ilan edildi. Yapılan açıklamada "Nakit ihtiyaçlarınız için, %4,09'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. N Kolay İhtiyaç Kredi faiz oranı, kredi notunuza göre değişkenlik gösterebilir. Hesaplamada kullanılan %4,09 aylık akdi faiz oranı, en yüksek skor bandında bulunan kişiler için geçerli olan kredi faizidir" ifadelerine yer verildi.

Kimliği ile PTT'ye giden anında çekecek! 50.000 TL trink para sizi bekliyor

Kredi paketinden yararlanan kişilerin aylık taksit ödemeleri ise seçecekleri tutara göre belirlenecek. Örneğin 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir kişinin aylık taksit ödemesi 306,55 TL olarak gerçekleşirken 24 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir kişinin ise taksit tutarı 732,66 TL şeklinde ödenecek. 50 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir kişi ise 12 ay vadeli kredi paketinde aylık 5 bin 677 TL, 24 ay vadeli kredi paketinde 3 bin 663 TL ve 36 ay vadeli kredi paketinde ise aylık 3 bin 65 TL olarak gerçekleşecek.