Konut kredisinde Vakıfbank fırsatı! 1 Milyon TL kredi için ödenecek aylık taksit açıklandı!

Ev sahibi olmak isteyenlerin konut kredisi çekebilecekleri bankalardan birisi olan Vakıfbank kredi maliyetlerini açıkladı. Vakıfbank'ta 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi için hangi maliyetler çıkıyor?
Konut kredisinde Vakıfbank fırsatı! 1 Milyon TL kredi için ödenecek aylık taksit açıklandı!

Konut satın almak isteyenlerin yüksek fiyatlar karşısında en büyük destekçileri bankaların konut kredisi imkanları oluyor. Her bankadan konut kredisi çekmek kazançlı olmayabiliyor. Bunun için de konut kredisi maliyetleri banka banka araştırıldıktan sonra karar verilmesi gerekiyor. Ancak son dönemlerde değişen faiz politikaları nedeniyle konut kredisinde özel imkanlar sadece sınırlı sayıda bankada kaldı.

VAKIFBANK UYGUN FAİZLE KONUT KREDİSİ VERİYOR!

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanmak oldukça iyi bir fikir olabiliyor. Özel bankaların konut kredisi faizleri düşünüldüğünde bu bankalardan konut kredisi çekmek bile bile çok büyük bir zararla karşılaşmak anlamına geliyor. Konut kredileri yüksek tutarlı krediler olduğu için faizler arttıkça ödenen maliyetler de katlanıyor ve çok büyük bir borç tutarı ortaya çıkabiliyor. Vakıfbank ise aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi veriyor.

Vakıfbank'tan konut kredisi kullananlar bu kredileri hem sıfır hem de ikinci el konutlar için alabiliyorlar. Ancak kullanılacak olan konut kredisinin üst limiti sıfır ve ikinci el konut kredisinde farklı olabilir. Bu konuda konut kredisi çekmeden önce Vakıfbank tarafından müşteriler bilgilendirilmektedir.

120 aya kadar vade ile konut kredisi veren Vakıfbank tarafından müşterilere esnek ödeme imkanları da sağlanıyor. Bu imkanı kullanmak isteyenlere banka tarafından konut kredisi çekme aşamasında farklı ödeme planı seçenekleri sunuluyor. 3 ayda bir taksit ödemeli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli şeklinde farklı taksit seçenekleri müşterilere sunulabiliyor.

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ HESAPLAMA!

vakifbank-konut-kredisi-001.jpg

Vakıfbank'tan 120 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekecek olan müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,29 oranında faiz ile yapılıyor. 10 yıl boyunca her ay bu krediyi çekenler bankaya 16.428 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyeti ise 1 Milyon 971 Bin 443 TL oluyor.

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanılmak istendiğinde önce müşterinin satın almak istediği ev için ekspertiz raporu hazırlanıyor. 1 Milyon TL'lik kredide ekspertiz ücreti 4.500 TL oluyor. Kredi kullanıldığında ise Vakıfbank müşterinin satın aldığı ev üzerinde ipotek tesis ediyor. Bu şekilde kredi borcu kapanmadan müşteri bankadan habersiz şekilde evi satamıyor.