Kredi ve kart borcu olanlara ilaç gibi gelecek! Borçlarınızı toplayın İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor

İş Bankası yeni yıla borçsuz olarak girmek isteyen, farklı bankalara olan borçları tek bir bankada toplamak, kredi kartı borcunu kapatmak isteyen kişilere yönelik olarak borç kapatma kredisi veriyor.
Kredi ve kart borcu olanlara ilaç gibi gelecek! Borçlarınızı toplayın İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor

Özel bankalar arasında yer alan İş Bankası müşterilerine borç kapatma kredisi desteği sağlayacağını açıkladı. 2022 senesinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonomide dalgalanmalar yaşanırken enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş ne yazık ki vatandaşların ay sonunu getirmekte zorlanmasına neden olmuştu. 

Yaşanan dalgalanma pek çok kişinin bankalara olan borcunu arttırırken vatandaşın hem kredi borcu hem de kredi kartı borcu artış göstermişti. Vatandaşın farklı bankalara olan borçları her geçen gün artarken bu borçları takip etmek ve ödemekte zorlaşmıştı. İş Bankası borcu olanlara borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. 

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

İş Bankası'ndan kredi ve kredi kartı borcu olan kişilere yönelik yeni kampanya duyurusu yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada "Farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi Borç Kapatma Kredisi ile İş Bankası’nda birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar bölebilir ve ödemelerinizi tek bir yere kolayca yaparak, rahatça kontrol altına alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. 

Kredi ve kart borcu olanlara ilaç gibi gelecek! Borçlarınızı toplayın İş Bankası borç kapatma kredisi veriyor

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Borcu olan kişilere yönelik olarak başlatılan kredi kampanyası ile başka bankalara olan ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borcu olan kişiler borçlarını İş Bankası'na taşıyarak kapatma ve 36 aya kadar taksitle kolay bir şekilde ödeme imkanına kavuşacaklar. İş Bankası borç kapatma kredisi başvurusu için kişinin aranılan şartları ise talep ettikleri borç transferi kredisine göre belirlenecek. 

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

İş Bankası borç kapatma kredisi başvurusu için İşCep" > "Krediler" > "Kredi Başvurusu Yap" > "Anında Kredi" veya “Başvurular” > "Kredi" > “Anında Kredi” adımlarını takip ederek başvuru yapılabileceği gibi SMS kredi başvurusu da yapılabilecek. İş Bankası SMS ihtiyaç kredisi başvurusu için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 4402 numarasına kısa mesaj gönderilmesi yeterli olacak. Bankamatikten ihtiyaç kredisi başvurusu için ise daha fazlası bölümünden anında kredi ve ek hesap adımlarının takip edilmesi yeterli olacak.