Kredini yazın çekin, kışın ödeyin! Yapı Kredi Bankası 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi veriyor

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar arasına Yapı Kredi Bankası da katıldı. Yapı Kredi bankası ertelemeli kredi kampanyası başvuru şartları neler?
Kredini yazın çekin, kışın ödeyin! Yapı Kredi Bankası 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi veriyor

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştıran kişilere Yapı Kredi Bankası ihtiyaç duydukları desteği 3 ay ertelemeli olarak vermeyi teklif etti. Acil nakit paraya ihtiyacı olanlara, yaz dönemi bitmeden tatile gitmek isteyenlere, evinde tadilat yapmak isteyene ya da mobilya, beyaz eşya almak isteyen kişilere aradıkları nakit para desteği geldi. 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan özel kredi paketinde nakit paraya ihtiyacı olanlara ilk 3 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere nakit para desteği sunulacak. Kredi paketinden yararlanacak olan kişilere aynı zamanda internetten başvuru yapma fırsatı da sunuluyor. 

YAPI KREDİ BANKASI ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR?

Nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak verilen Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi paketinde ilk 3 ayı ötelemeli olarak nakit para desteği sağlanmaktadır. Verilen kredi paketinde onay alan kişiler için ilk taksit ödemesi 3 aya kadar ötelenebilmektedir. 

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı ise kişiye özel olarak belirlenmekte olup, kişinin kredi notuna göre belirlenir. İhtiyaç kredisi başvurusu bankanın kendinize en yakın şubesi üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda internet üzerinden de yapılabilmektedir. 

Kredini yazın çekin, kışın ödeyin! Yapı Kredi Bankası 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi veriyor

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ HESAPLAMA TABLOSU! FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç kredisi faiz oranı kişiye özel olarak belirlenmekte olup örnek hesaplama tablosu içerisinde bu oran en düşük yüzde 3,16 olarak yer almaktadır. Bu oran üzerinden 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi paketinin aylık taksit tutarı 2 bin 568,68 TL olarak gerçekleşmektedir. 

Daha düşük tutarlı nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için ise Yapı Kredi Bankası 15 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 849 TL olarak gerçekleşmektedir. Yapı Kredi Bankası kredi tahsis ücreti olarak isimlendirilen kredi dosya masrafı tutarı ise 15 bin TL kredi paketinde 75 TL ve 50 bin TL kredi paketinde ise 250 TL olarak uygulanmaktadır. 

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kredi çekmek istiyorum diyen kişiler için Yapı Kredi başvurusu için internetten online kredi başvuru formu doldurma imkanı sunulmaktadır. Yapı Kredi Bankası müşterisi olan kişiler ise mobil şube üzerinden anında kredi çekme fırsatına sahiptir.