Maaşını Halkbank'tan almaya söz veren asgari ücretlilere promosyon gibi sudan ucuz kredi sözü!

Asgari ücretliye promosyon tartışmaları tüm hızı ile devam ederken bankalar ise promosyon yerine maaş müşterilerine özel kredi kampanyası düzenlemeyi tercih ediyorlar. Bu kredi paketinen birini de Halkbank sundu.
Maaşını Halkbank'tan almaya söz veren asgari ücretlilere promosyon gibi sudan ucuz kredi sözü!

Memur ve emekli maaşı olanlara ödenen promosyon rakamları rekor seviyelere ulaşırken asgari ücretli çalışanlar da bankalardan promosyon müjdesi beklemeye başlamıştı. Emeklilere ödenen promosyon rakamları ek promosyon ödemeleri ile 12 bin liraya kadar çıkarken memura promosyon ödemesinde ise rakamlar 40 bin liraya kadar çıkmış son olarak polislere 27 bin liralık promosyon ödemesi yapılmıştı. 

Ödenen promosyon rakamlarında yaşanan yükseliş milyonlarca asgari ücretli çalışanı da harekete geçirmiş, asgari ücretli çalışanlarda promosyon beklentisi içerisine girmişti. Ne yazık ki bankalar promosyon konusunda asgari ücretlilere karşı olumlu bir adım atmazken bunun yerine maaş müşterilerine özel kredi paketleri vermeyi tercih etmişlerdi. Bu kampanyalardan birini de Halkbank düzenledi. 

HALKBANK MAAŞ MÜŞTERİSİ OLAN ASGARİ ÜCRETLİLERE ÖZEL KREDİ PAKETİ HAZIRLADI! 

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları büyük bir hızla artmaya devam ederken ekonomik olarak sıkıntı yaşayan ve ay sonunu getirmekte zorlanan asgari ücretli çalışanlar için kredi çekmek zorlaşmıştı. Bu noktada devreye giren Halkbank maaş müşterisi olan çalışanlara özel destek kredisi paketi hazırladı. Hazırlanan kredi paketinde yüzde 1,55 faiz oranı ile en uygun kredi faiz oranı teklifi sunuldu. 

Maaşını Halkbank'tan almaya söz veren asgari ücretlilere promosyon gibi sudan ucuz kredi sözü!

Düzenlenen kampanyada 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi desteği yüzde 1,55 faiz oranı ile sunuluyor. Böylelikle asgari ücretli çalışanlar acil nakit para ihtiyaçları için diledikleri anda nakit parayı hesaplarına en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı ile aktarma imkanı elde ediyorlar. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir asgari ücretli çalışanın ödemesi gereken aylık taksit tutarı ise 776,80 TL olarak gerçekleşecek. 

 HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Halk Bankası maaş müşterisi kredisi paketinde başvurular isteyen kişiler tarafından maaş aldıkları şube üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda internet üzerinden de yapılabilecek. Halkbank mobil şube uygulaması ve internet sitesi üzerinden yapılan başvurularda kabul edilecek ve bu kişilere kredi onayı almaları durumunda ödemeleri anında yapılarak hemen hesaplarına aktarılacak. Maaş müşterisi olan kişilerden ayrıca gelir belgesi talep edilmeyecek.