MHP Lideri Devlet Bahçeli'den meclis kürsüsünden son dakika EYT müjdesi geldi!

Cumhur ittifakı ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli meclis kürsüsünden yaptığı grup toplantısı konuşması ile emeklilikte yaşa takılanlar EYT müjdesi verdi. EYT ne zaman çıkacak?
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den meclis kürsüsünden son dakika EYT müjdesi geldi!

Milyonlarca kişinin beklemiş olduğu EYT yasası üzerindeki çalışmalar devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamasında dosyanın hazır olduğunu ve Aralık ayını beklediklerini duyurmuştu. İlk işe giriş tarihi 1999 ve öncesi olan milyonlarca kişinin beklemiş olduğu EYT yasası düzenlemesi için bir son dakika açıklaması da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapıldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin meclis toplantısı kapsamında kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulunurken bu açıklamalardan biri de EYT için geldi. Milyonlarca kişinin yakından takip ettikleri ve müjdeli haber bekledikleri emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi için kürsüden müjde veren Bahçeli kimseyi mağdur etmeyecekleri sözünü verdi. 

EYT SON DAKİKA BUGÜN! DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

Devlet Bahçeli yaptığı açıklamasında yaklaşan seçimlere vurgu yaparken seçim öncesinde çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Toplumun her kesimi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Devlet Bahçeli "TBMM'de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi EYT'li kardeşlerimizin mağduriyetidir. Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, adaletsizlik köklü bir çözüme kavuşturulacaktır "diyerek yıl sonu bitmeden EYT yasasını çıkaracaklarını ve adaletsizlikleri çözeceklerinin sözünü verdi. 

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu hakkında yaptığı açıklaması ile EYT dosyasında çalışmayı tamamladıklarını ve hazırladıklarını belirterek konuyu Aralık ayında çözüme kavuşturacaklarını açıklamıştı.