Milli Eğitim Müdürlüğü imzayı attı öğretmenlere 12 bin liralık ek promosyon ile maaş promosyonu 23.000 TL oldu!

Bankaların promosyon yarışında rekor rakamlar açıklanmaya devam ederken bir promosyon müjdesi de öğretmenlere geldi. Milli Eğitim Bakanlığı attığı imza ile öğretmenler için 12 bin liralık ek promosyon sözü aldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü imzayı attı öğretmenlere 12 bin liralık ek promosyon ile maaş promosyonu 23.000 TL oldu!

Maaş promosyonu yarışmasında bankalar adeta birbirleri yarışırken bir promosyon müjdesi de öğretmenlere verildi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan anlaşma ile öğretmenler için 12 bin liralık ek promosyon sözü verildi. 

Milyonlarca emekli ve memur bu sene yükselen maaşların ardından gözlerini bankaların promosyon tekliflerine çevirmişti. Ekonomik olarak zor günler geçiren emekliler süreçte bankalardan aradıklarını bulamamış net promosyon rakamı en yüksek 8 bin 500 TL olarak belirlenirken ek promosyon ödemeleri ile bu rakam en yüksek 12 bin 500 liraya kadar çıkmıştı. 

MEMUR MAAŞ PROMOSYONU KONUSUNDA MEB İMZAYI ATTI! 

Emeklilere ödenen promosyon konusunda bankalar emeklilerin kendileri ile anlaşmaya giderken, kamu kurumlarında memur olarak çalışan personel için ise anlaşmalar kurumlar ile bankalar arasında yapılıyor. Her kurum ihale açarak bankalardan teklif alırken en yüksek teklifi veren banka ile kurum arasında anlaşma imzalanmaktadır. 

Bu sene promosyonların giderek yükselmesi üzerine sene başında anlaşma imzalayan pek çok kurum yeniden düzenleme yapma kararı almıştı. Bu kararlardan birini alan kurumlar arasında Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü aldı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından atılan imza ile Fethiye, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 6 bin 100 personel için ek promosyon ödemesi yapılacağı ilan edildi. 

Milli Eğitim Müdürlüğü imzayı attı öğretmenlere 12 bin liralık ek promosyon ile maaş promosyonu 23.000 TL oldu!

ÖĞRETMENLERİN MAAŞ PROMOSYONU KAÇ TL OLDU?

Atılan imzalar sonrasında daha önce özel bir bankayla atılan imza ile 11 bin TL olarak belirlenen maaş promosyonu rakamı 12 bin TL arttırılarak toplamda 23 bin liraya çıkarıldı. Söz konusu ek promosyon ödemesinin daha önce imza atılan promosyon sözleşmeleri içinde emsal olması nedeniyle büyük önem taşıdığı belirtildi.