Milli Emlak 230 bin liraya Volkswagen Passat 2.el araç satıyor

Milli Emlak ikinci el araç satışı için yeni ilanlarını yayımladı. Mart ve Nisan ayına ilişkin yeni satışa çıkacak 2.el araç ilanları kelepir fiyatları ile dikkat çekti.
Milli Emlak 230 bin liraya Volkswagen Passat 2.el araç satıyor

Milli Emlak 230 bin liraya Volkswagen Passat 2.el araç satıyor - Araba sahibi olmak isteyen kişiler bir yandan yükselen fiyatlarla mücadele etmeye çalışırken bir yandan da stok sorunu ile karşı karşıya kalmışlardı. 

Sıfır araçlarda stok sorunu nedeni ile bekleme süresi 4 - 5 aya kadar çıkarken özellikle de ucuz fiyatlarla satılan modellerde bekleme süresi daha da uzamıştı. Yaşanan süreçte sıfır araç almak isteyen kişiler tüm bu nedenlerle 2.el araç piyasasına yönelmişlerdi. Milli Emlak ilanları bu noktada düşük fiyatları ile öne çıkmayı başardı. 

MİLLİ EMLAK 2.EL ARAÇ SATIŞI İLANLARI YAYIMLANDI! 

Milli Emlak'tan satılık ikinci el araç satış ilanları için beklenen duyuru yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında farklı illerde çok sayıda mülkiyeti devlete ait olan çok sayıda araç satışa sunulurken bu ilanlardan birini de Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlandı. 

Milli Emlak 230 bin liraya Volkswagen Passat 2.el araç satıyor

Yayımlanan ilanda "Yukarıda nitelikleri ve bulunduğu yerleri belirtilen taşınır malların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile karşılarında yazılı tarih ve saatlerde, hizalarında belirtilen tahmini bedeller üzerinden Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale salonunda teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Yayımlanan ilan kapsamında 2015 model Ford Yeni Mondeo 2.0 TDCİ modeli için satış fiyatı 210 bin TL olarak belirlenirken Türkiye'nin en çok satılan modelleri arasında yer alan 2010 model Volkswagen Passat 2.0 TDİ Comfortline donanım paketi satış fiyatı 230 bin TL olarak ilanda yer aldı. İlana konu olan araçların ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde saat 09:00 itibari ile başlayacak.