Opel Mokka Ekim kampanyası! Faizsiz kredi ile bu fiyata satışa çıkarıldı!

Opel’in en çok satan modellerinden olan Opel Mokka için Ekim ayı kampanyası merak ediliyor. Opel Mokka Ekim ayı boyunca müşterilere hangi imkanlarla satılacak. İşte Opel Mokka için Ekim kampanyasının ayrıntıları...
Opel Mokka Ekim kampanyası! Faizsiz kredi ile bu fiyata satışa çıkarıldı!

Türkiye’de otomobil firmaları Ekim ayı boyunca devam edecek olan araba kampanyalarını açıkladılar. Opel firmasının araba kampanyaları da belli oldu. Opel’in araba kampanyalarının ana odağını ise kredi destekleri oluşturuyor. Firma müşterilere iki ayrı kredi teklifinde bulunup birisini seçmelerini öneriyor.

OPEL MOKKA KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Opel marka otomobiller arasında Opel Mokka’nın ayrı bir yeri bulunuyor. SUV model araç kategorisine giren Opel Mokka fiyat performans açısından piyasanın en iyilerinden birisi olarak gösteriliyor. Opel Mokka satın almak isteyen müşteriler ise araba kampanyası ile hangi imkanlara sahip olabileceklerini merak ediyorlar. Opel Mokka araba kampanyasına dair Ekim güncellemesi yapıldı. Peki hangi imkanlarla Opel Mokka sıfır kilometre otomobil satışı yapılıyor?

MOKKA KAMPANYASININ KOŞULLARI NELER?

Opel Mokka için müşterilere iki ayrı kredi teklifi sunuluyor. Buna göre 150 Bin TL’lik kredi desteği 15 ay vade ve aylık yüzde 0,99 faiz ile veriliyor. Bir diğer teklife göre ise müşteriler 120 Bin TL’lik krediyi 12 ay vade ve faizsiz olarak alabiliyorlar. Müşteriler bu iki kredi teklifinden sadece birisini kullanabiliyorlar. Tercih tamamen müşterilere bırakılıyor.

Opel Mokka için firma fiyat açıklaması da yaptı. 4 ayrı donanım seçeneği olan Opel Mokka için en ucuz fiyat 794.900 TL en yüksek fiyat ise 894.900 TL olarak açıklandı.

Opel Mokka için çok özel bir indirim imkanı da sağlanıyor. Sağlık çalışanları, öğretmenler, askerler, polisler, avukatlar ve bunların birinci derecede yakınları Opel Mokka satın almak istediklerinde indirim imkanından yararlanabiliyorlar. Bu indirimin ne kadar olduğu konusunda ise Opel tarafından bir açıklama yapılmadı.