Opel Mokka için kredi desteği ve ek indirim kampanyası!

Opel Mokka için Ağustos 2022 araba kampanyası açıklandı. Opel firması hangi imkanlarla sıfır kilometre Opel Mokka model araç satıyor. Opel Mokka Ağustos fiyatları ne kadar oldu?
Opel Mokka için kredi desteği ve ek indirim kampanyası!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler fiyat araştırmalarının yanında araba kampanyalarını da sorguluyorlar. Firmalar araba kampanyaları ile müşterilere çok özel imkanlar sunabiliyorlar. Opel firması da düzenli olarak araba kampanyaları ile dikkat çekiyor. Opel’in çıkış sağlayan modeli olan Opel Mokka için Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek araba kampanyası açıklandı. Opel Mokka için hangi imkanlar sağlanıyor? Opel Mokka fiyatları ne kadar?

OPEL MOKKA AĞUSTOS KAMPANYASI

Opel Mokka için yapılan araba kampanyası duyurusuna göre bu otomobil 776.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Bu otomobili satın almak isteyenlere firma tarafından kredi desteği de veriliyor. Firmanın duyurusuna göre 100 Bin TL kredi müşterilere sunuluyor. Müşteriler bu krediyi 12 ay vadeli ve aylık yüzde 1,49 faizle kullanabiliyorlar. Bankaların taşıt kredisi faiz oranları ile bu oran kıyaslandığında Opel’in müşterilere sağladığı kredi imkanının önemi daha fazla ortaya çıkıyor.

EK İNDİRİMLER YAPILIYOR!

Opel tarafından açıklanan Opel Mokka kampanyasında farklı bir uygulama da yapılıyor. Ek indirim duyurusu yapan firma bunu belirli müşterilere sunma kararı aldı. Sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve onların birinci derece akrabaları Opel Mokka için ek indirimler elde edebiliyorlar.

Stoklarla sınırlandırılan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Opel’in yetkili satıcılarına başvurmaları gerekiyor. Opel Mokka için yapılacak ek indirimlere dair net bilgiler de yetkili satıcılar tarafından müşterilere aktarılacak.

OPEL MOKKA FİYAT LİSTESİ!

-Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 Elegance: 776.900 TL
-Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 GS Line: 806.900 TL
-Opel Mokka 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 869.900 TL