Opel Mokka özel indirimlerle satışta! Fiyat listesi yenilendi!

Opel Mokka için yeni fiyat listesi ve yeni kampanya açıklandı. Sıfır kilometre Opel Mokka hangi fiyatla ve hangi imkanlarla satılıyor?
Opel Mokka özel indirimlerle satışta! Fiyat listesi yenilendi!

Türkiye’de otomobil sahibi olmanın maliyetleri oldukça yükseldi. Nitelikli otomobillerin fiyatları ise artık 800.000 TL’den başlıyor. Bu şekilde otomobil sahibi olmak isteyenler çok ciddi bütçeleri gözden çıkarmaları gerekiyor. Firma firma otomobil fiyatlarını araştıranlar bütçelerine uygun gelebilecek ve isteklerini karşılayabilecek otomobilleri satın alıyorlar. Otomobil firmalarının bazı modelleri ise ön plana çıkıyor. Opel firmasının da Mokka modeli ön plana çıkan araçlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

FARKLI BİR SUV PERFORMANSI!

Opel Mokka oldukça yüksek bir piyasaya sahip olan bir model olarak değerlendiriliyor. SUV model bir araç olan Opel Mokka üstün performansı ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor. Otomobilin tasarımında modern çizgiler dikkat çekerken iç dizaynında da teknolojik birimler yer alıyor. Performans açısından da testleri geçebilen bir model olan Opel Mokka için Haziran ayının hem fiyat listesi hem de kampanyası açıklandı.

OPEL MOKKA KAMPANYASI!

Opel firması normalde tüm otomobil modellerine kredi desteği imkanı sağlıyordu. Ancak Türkiye’de kredi piyasası tam bir kaos içerisinde kalınca bazı modeller Opel tarafından kredi desteği listesinden çıkarıldı. Opel Mokka da bu otomobil modellerinden birisi oldu. Bu araç için firma Haziran ayında kredi desteği vermiyor.

Kredi desteği verilmeyen Opel Mokka için özel bir indirim kampanyası yapılıyor. Opel Mokka satın almak isteyen kişilerin sağlık çalışanı, avukat, polis, asker, öğretmen veya bunların birinci derecede akrabaları olmaları durumunda çeşitli indirimler yapılıyor. İndirim miktarının ne kadar olduğu Opel tarafından açıklanmazken Opel yetkili satıcılarından bu indirim tutarları öğrenilebilir.

Opel Mokka için fiyat listesi de açıklandı. Buna göre Opel Mokka’nın en alt versiyonu olan Elegance donanımının fiyatı 1.057.900 TL olarak belirlendi. Bu versiyonun bir sütü olan GS donanımının satış fiyatı ise 1.127.900 TL şeklinde ilan edildi. Opel Mokka’nın en üst donanımı olan Ultimate donanımının satış fiyatı ise 1.189.900 TL olarak açıklandı.