Opel Yeni Astra için yeni fiyat listesi açıklandı! En ucuz fiyatı kaç TL oldu?

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Opel firması Yeni Astra için fiyat açıklaması yaptı. Opel Yeni Astra fiyatları ne kadar oldu?
Opel Yeni Astra için yeni fiyat listesi açıklandı! En ucuz fiyatı kaç TL oldu?

Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyatlar el yakmaya devam ediyor. Firmalar otomobillerin fiyatlarına her ay düzenli olarak zam uyguluyorlar. Artan maliyetlerin bir kısmı otomobil fiyat listelerine düzenli olarak yansıtılıyor. Sektör temsilcilerinin ifadelerine göre firmalar yaptıkları zamlarla sadece maliyet artışlarının bir kısmına yer verebiliyorlar. Tüm maliyet artışlarının fiyatlara yansıtılması durumunda sıfır kilometre araba fiyatlarının çok daha yüksek tutarları bulabileceği belirtiliyor. 

SIFIR KİLOMETRE OPEL YENİ ASTRA FİYATI AÇIKLANDI!

Opel Yeni Astra modeli firmanın çok büyük önem verdiği modellerden birisi olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl tasarımı tamamen yenilenen ve modern çizgilerle yeniden oluşturulan Opel Yeni Astra müşterilerin beğenisine sunuldu. Bu otomobilin 2023 modeli için fiyat güncellemesi yapıldı. Mart ayının sonuna kadar uygulanmaya devam edecek olan fiyat listesine göre Opel Yeni Astra satın almak isteyenler maliyet açısından biraz fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar. 

2023 model sıfır kilometre Opel Yeni Astra satın almak isteyenler en düşük donanım seviyesindeki aracı 798.900 TL'ye satın alabilecekler. Bu fiyat tamamen boş donanım ile geçerli oluyor. Donanım seviyeleri yükseldikçe Opel Yeni Astra satış fiyatları da artıyor. Bu şekilde en üst seviye donanım seviyesindeki Opel Yeni Astra'nın satış fiyatı 1 Milyon 55 Bin 900 TL'ye kadar yükselebiliyor.

2023 Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak Opel Yeni Astra sıfır kilometre fiyat listesi şu şekilde ilan edildi:

-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin MT6 Edition: 798.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 889.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Elegance: 966.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.055.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.5 130 HP Dizel AT8 Edition: 944.900 TL