ÖTV bizden dediler Türkiye'nin en ucuz elektrikli sıfır aracını tüm vergiler dahil 159.418 liraya satışa sundular

Sıfır araç fiyatları rekor zamlarla cepleri yakmaya devam ederken 2022 yılının en ucuz sıfır araç fiyatı açıklandı. RKS A1 araba fiyatları için beklenen Aralık ayı satış fiyatı açıklandı, siparişler başladı!
ÖTV bizden dediler Türkiye'nin en ucuz elektrikli sıfır aracını tüm vergiler dahil 159.418 liraya satışa sundular

2023 senesine yeni arabası ile girmek isteyen kişiler Aralık ayı kampanyalarını beklemeye başlamış pek çok kişi ne yazık ki aradığı fırsatı bulamamıştı. Hem döviz kuru hem de enflasyonda yaşanan yükseliş nedeniyle sıfır araç fiyatları düşmek bir yana daha da yükselirken pek çok markada en ucuz sıfır araç fiyatı 400 bin TL seviyesine fırlamıştı. 

Araba sahibi olmak isteyen ancak yüksek fiyatlar nedeniyle alım yapamayan kişilere bir seçenekte küçük elektrikli araçlar olarak öne çıkmıştı. Citroen AMI modeli ile bu alanda en çok ses getiren araç modeline imza atarken fiyatın 200 bin TL üzerinde kalması hayal kırıklığı yaratmıştı. RKS markası ise tüm vergiler dahil 159 bin liradan satışa çıkardığı aracı ile büyük yankı uyandırdı. 

RKS A1 ARAÇ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Sıfır araç almak isteyen ancak parası araç almaya yetmeyen kişilere yönelik olarak ucuz çözüm önerisi olarak satışa sunulan modelde satış fiyatı ise tüm vergiler dahil 159 bin TL olarak açıklandı. 

ÖTV bizden dediler Türkiye'nin en ucuz elektrikli sıfır aracını tüm vergiler dahil 159.418 liraya satışa sundular

Tüm vergiler dahil olarak belirlenen satış fiyatı 159 bin 418 TL olarak açıklanan araçta konfor ve kalite bir arada sunuluyor. Aracın motor gücü 2500 W olarak açıklanırken Geniş LCD Panel sayesinde A1 tüm sürüş detaylarını size sunuyor. Yine bu panel üzerinden ayrıca geri görüş özelliği de bulunuyor. 

RKS A1 TEKNİK ÖZELLİKLERİ SÜRÜŞ MESAFESİ KAPASİTE KİŞİ SAYISI NE KADAR?

Araç 2500 W motoru ile dikkat çekerken maksimum hız sınırı 25/45 KM/H olarak açıklanıyor. RKS A1 şarj süresi 6-8 saat olarak açıklanırken aracın sürüş mesafesi ise 70-110 KM olarak teknik özelliklerinde yer alıyor. Aracın kapasitesi 2 kişi olarak yer alırken önde sürücü koltuğu 1 kişi ve arkada ise 2 kişilik koltuk yer alıyor. 

RKS A1 ELEKTRİKLİ ARABA MODELİ TANITIM VİDEOSU!

Araç düz yolda 45 KM hıza ulaşırken yokuşlarda ise hızının düştüğü belirtiliyor. Aralık ayı kampanyası ile satış fiyatı ise tüm vergiler dahil olmak üzere 159 bin 418 TL olarak açıklanmış durumda.