Özür kredisi başvuru rekoru kırdı Akbank faizsiz 10000 TL kredi kampanyasını açıkladı!

Akbank'tan özür kredisi başvuru rekoru kırarken yeni kredi müjdesi de geldi. Akbank faizsiz taksitli nakit avans ya da yüzde 0,99 faiz oranı ile hoş geldin kredisi çekme imkanı sunuyor! Akbank sıfır faizli 10.000 TL taksitli nakit avans nedir, nasıl çekilir?
Özür kredisi başvuru rekoru kırdı Akbank faizsiz 10000 TL kredi kampanyasını açıkladı!

Akbank tarafından verilen özür kredisi başvuru rekoru kırarken sona eren kampanyanın ardından Akbank 2 yeni kredi fırsatını açıkladı. İlk kez Akbank müşterisi olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanya kapsamında isteyen kişilere yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi ya da faizsiz olarak yani sıfır faizli taksitli nakit avans çekme imkanı sunulacak. 

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler kendilerine sunulan seçenekten en uygun olanını belirleyecek hemen başvurunu yapabilecekler. Her iki yöntem içinde başvuru şubeye gitmeden internet üzerinden yapılacak. Akıllı cep telefonları üzerinden Akbank mobil uygulamasını indiren kişiler hemen başvurularını yaparak düzenlenen fırsattan yararlanabilecekler. 

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS 10.000 TL NEDİR, SIFIR FAİZLİ 10 BİN LİRAYI KİMLER ALABİLİR?

Akbank tarafından başlatılan sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmek. Cep telefonuna uygulamayı indiren kişiler burada yer alan Akbank müşterisi ol linkini tıklayarak ilk kez Akbank müşterisi olma işlemlerinin şubeye gitmeden uzaktan müşteri edinimi adımları ile tamamlayacaklar. 

Özür kredisi başvuru rekoru kırdı Akbank faizsiz 10000 TL kredi kampanyasını açıkladı!

30 Kasım 2022 tarihine kadar başvurusunu tamamlayan kişiler ilk kez Akbank müşterisi olduktan sonra kredi karıt başvurusu yapacak ve 15 Aralık 2022 tarihine kadar başvuruları onaylandığı takdirde 31 Aralık 2022 tarihine kadar 6 aya kadar vadeli olarak taksitli nakit avans çekebilecekler. 

Özür kredisi başvuru rekoru kırdı Akbank faizsiz 10000 TL kredi kampanyasını açıkladı!

AKBANK HOŞ GELDİN KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Akbank mobil şubesi üzerinden ilk kez Akbank'lı olan kişilere yönelik olarak başlatılan bir diğer kredi kampanyası fırsatı da Akbank hoş geldin kredisi oldu. Akbank mobil şube üzerinden ilk kez müşteri olan kişiler 5 gün içerisinde başvuru yapmaları durumunda yüzde 0,99 faizli ücretsiz kredi paketine başvuru yapabilecekler. Kredi onayı alan kişiler 12 aya kadar vadeli olarak borçlarını aylık 899,08 TL taksitle ödeyebilecekler.