Paraya ihtiyacı olan hemen baksın! ING Bank 3 ay ertelemeli 80 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Nakit paraya ihtiyaç duyan müşterileri için ING Bank Eylül ayına özel yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. 80.000 TL ihtiyaç kredisi, 3 ay ödemesiz dönemli olarak verilecek. İşte kampanyanın detayları...
Paraya ihtiyacı olan hemen baksın! ING Bank 3 ay ertelemeli 80 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

En uygun kredi faiz oranları yarışında her zaman önde olmaya çalışan ING Bank nakit paraya ihtiyaç duyan müşterileri için başlattığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. Ne yazık ki enflasyonda yaşanan yükseliş artık pek çoğumuzun günlük tükettiği ürünlerde fahiş zamlar yapılmasına neden olurken bütçesini dengelemekte zorlanan kişiler çareyi bankaların kredi paketlerinde aramaya başlamıştı. 

Bu kredi paketlerinden biri de ülkemizin en büyük bankaları arasında yer alan ING Bank tarafından açıklandı. ING Bank ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine ilk 3 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere yani 3 ay ertelemeli kredi paketinde 80 bin TL nakit para limiti tanımladı. İşte kampanyanın detayları... 

İLK 3 AY CEBİNİZDEN KURUŞ ÇIKMAYACAK! ING BANK 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

Kış mevsimine girerken doğalgaz ve elektrik faturalarına gelen zamlar vatandaşı kara kara düşündürmeye devam ederken ING Bank nakit paraya ihtiyacı olan müşterilerine 3 ay ertelemeli kredi desteği vereceğini ilan etti. Düzenlenen kampanyada 3 ay ertelemeli kredi paketini seçen kişiler Eylül ayında kredi çekmeleri durumunda ilk taksit ödemesine Aralık ayı sonunda başlayacaklar. 

Paraya ihtiyacı olan hemen baksın! ING Bank 3 ay ertelemeli 80 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA! 24 AY VADELİ 80.000 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ TUTARI KAÇ TL?

Düzenlenen kredi paketinde en yüksek talep edilebilecek kredi limiti 80 bin TL olarak belirlenirken BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme nedeniyle 50 bin TL üzeri kredi limitlerinde en uzun vade 24 ay olarak belirlenebiliyor. 24 ay vadeli 80.000 TL ihtiyaç kredisi paketinde ise aylık taksit ödemesi 4 bin 591 TL olarak gerçekleşiyor. Kredinin dosya masrafı olarak 400 TL ödenirken aylık yüzde 2,19 faiz oranı ile toplam geri ödeme 110 bin 189 TL olarak gerçekleşiyor.