Pegasus'tan ücretsiz uçak bileti kararı!

Pegasus Hava Yolları ücretsiz bilet kararı aldı. Deprem bölgesinden çıkışlı tüm yurt içi direkt uçuşların ücretsiz olacağının kararlaştırıldığı bildirildi. Depremzede vatandaşlar düzenlenecek uçak seferlerinden ücretsiz olarak yararlanacaklar.
Pegasus'tan ücretsiz uçak bileti kararı!

Pegasus Hava Yolları tarafından oldukça önemli bir açıklama yapıldı. Deprem felaketi nedeniyle tüm yurtta her kesim elini taşın altına sokmaya ve deprem felaketine karşı yardımcı olmaya gayret ediyor. Pegasus Hava Yolları da bir duyuru yayınlayarak deprem bölgesinden yapılan seferleri kullanan vatandaşlardan ücret alınmayacağını ilan etti.

PEGASUS ÜCRET ALMAYACAK!

Şirket tarafından yapılan açıklamada deprem bölgesinde yapılan çalışmalara destek verebilmek maksadıyla AFAD ve yetkili makamların yardım ekiplerinin ve ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması, depremden olumsuz etkilenen vatandaşların da tahliye edilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

Pegasus Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlara ücretsiz uçuş imkanı verilecek. Deprem bölgesi olan 8 ilden hareket edecek olan uçuşlarda ücretsiz uygulaması yapılacak. Şirket tarafından şu açıklama yayınlandı:

“Dün ve bugün Adana, Diyarbakır, Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş illerimize toplam 18 uçak yardım seferi gerçekleştirilmiştir. Adana, Diyarbakır, Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep illeri ve bu illerden çıkışlı toplam 68 seferimizi ise yolculu olarak planladık. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamını şu andan itibaren ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz.

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi direkt uçuşlarımız 12 Şubat 2023 tarihi de dahil olmak üzere ücretsiz olacaktır. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın deprem bölgesinden tahliyeleri ücretsiz bir şekilde sağlanacaktır.”

Pegasus Hava Yolları tarafından gerçekleştirilecek olan uçuşlara dair bilgi şirketin internet sitesi üzerinden alınabilecek. Depremzede vatandaşlar ücretsiz bilet uygulaması hakkında kapsamlı bilgileri yine Pegasus’tan öğrenebilecekler.