Peşinat derdi sona erdi! QNB Finansbank tamamına peşinatsız 180 ay vadeli konut kredisi veriyor

Yükselen konut fiyatları nedeni ile vatandaşın ev sahibi olması her geçen gün zorlaşırken özellikle de peşinat sorunu daha da artmıştı. Süreçte QNB Finansbank devreye girdi ve peşinatsız konut kredisi kampanyası başlattı.
Peşinat derdi sona erdi! QNB Finansbank tamamına peşinatsız 180 ay vadeli konut kredisi veriyor

Peşinat derdi sona erdi! QNB Finansbank tamamına peşinatsız 180 ay vadeli konut kredisi veriyor - Konut fiyatlarında son dönemde yaşanan yükseliş vatandaşın cebini yakarken kendi birikimi ile ev sahibi olmakta nerede ise imkansız hale gelmişti. 

Vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını yakından takip ederken yeni kampanya duyurusu yayımlayan bankalardan biride QNB Finansbank oldu. Finansbank tarafından yayımlanan kampanya duyurusu kapsamında peşinatsız konut kredisi verileceği ilan edildi. Böylelikle peşinat sıkıntısı olan kişilere ev sahibi olma yolunda yeni bir kapı açıldı. 

QNB FİNANSBANK'TA PEŞİNATSIZ EV KREDİSİ VEREN BANKALAR ARASINA KATILDI!

Kampanya duyuruları yayımlamaya devam eden QNB Finansbank Peşinatsız %100 Konut Kredisi kampanyası ile vatandaşlara peşinatsız ev finansmanı desteği sağlayacağını ilan etti. Kampanya kapsamında Finansbank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 2,24 olarak ilan edildi. 

Peşinat derdi sona erdi! QNB Finansbank tamamına peşinatsız 180 ay vadeli konut kredisi veriyor

QNB FİNANSBANK PEŞİNATSIZ TAMAMINA KONUT KREDİSİ BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz.

Hem mevcut hem de satın alınacak konut için eksper değerlendirmesi yapılır.

Yalnızca tapuda “mesken” olarak görünen yerler için gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1'ini, 36 aydan fazla ise %2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

Teminat olarak mevcut evinizin ve satın alınacak evin gösterilmesi yeterlidir.

Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte bankamız gerekli gördüğü durumlarda kefil talep edebilir.

Bu şartları taşıyan kişilerin yapacakları konut kredisi başvurusu ile onay almaları durumunda 180 aya kadar vadeli konut kredisi paketini sıfır peşinatla kullanabilecekler. Böylelikle peşinat sorunu ortadan kaldırılmış olacak.