Petrol Ofisi, Shell ve BP tabelayı değiştirdi benzin ve motorine gece yarısı indirim geldi!

Bugün deposunu doldurmak isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. BP, Petrol Ofisi ve Shell akaryakıt fiyatları için indirim haberi verdi hem benzine hem de motorine çifte indirim pompaya yansıdı. İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi...
Petrol Ofisi, Shell ve BP tabelayı değiştirdi benzin ve motorine gece yarısı indirim geldi!

Araç sahiplerine günün ilk güzel haberi verildi. Bugün deposunu doldurmak için benzin ve motorin almaya giden araç sahiplerine akaryakıt fiyatları için indirim müjdesi geldi. Brent petrol fiyatında yaşanan düşüş ve dolar kurunun da bu düşüşe eşlik etmesinin ardından akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. 

Beklenen indirim haberi dün gelirken Petrol Ofisi, BP ve Shell akaryakıt fiyatları için açıklanan indirimi fiyatlarına yansıttı. Dün gece yarısı itibari ile hem benzin hem de motorinin litre fiyatı için çifte indirim yapıldı. Yapılan indirimler fiyatlara yansırken 3 firmanın da fiyat listesi ve pompa satış fiyatı tarifesi değişti. İşte yeni rakamlar! 

AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Benzin ve motorin fiyatları için beklenen indirim duyurusu sonunda dün gelmişti. Geride bıraktığımız hafta brent petrolde yaşanan yükseliş nedeni ile yeniden zam yağmuru yaşanmış, benzin ve motorine peş peşe gelen zamlarla fiyatlar yükselmişti. FED tarafından yapılan açıklamaların ardından akaryakıt fiyatları bir kere daha düşüşe geçerken sonunda beklenen indirim haberi dün verilmişti. 

Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklama ile dün benzin ve motorine yapılan indirim gece yarısı pompaya yansırken benzinin litre fiyatına 61 kuruş indirim yapılırken motorine yapılan indirim ise 77 kuruş olarak ilan edildi. 

Petrol Ofisi, Shell ve BP tabelayı değiştirdi benzin ve motorine gece yarısı indirim geldi!

PETROL OFİSİ 20 ARALIK 2022 GÜNCEL BENZİN, MOTORİN, LPG OTOGAZ SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

BP, Shell ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarına indirim yaparken 3 firmada da indirimli satış fiyatları listesini güncelledi. Yapılan indirimin ardından Ankara'da motorinin indirimli litre fiyatı 22,22 TL olurken İzmir'de 22,32 TL ve İstanbul'da ise 22,04 TL olarak uygulanmaya başlandı. İstanbul'da benzinin litre fiyatı 17,93 liraya düşerken Ankara'da 18,14 TL ve İzmir'de ise 18,12 TL olarak uygulanmaya başlandı. Brent petrol fiyatı ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler takip edilirken düşüşün devam etmesi durumunda akaryakıt fiyatlarına yeni indirim haberi verilebileceği belirtildi.