Promosyon müjdesi öncesi Ziraat Bankası'ndan emeklilere 16.000 TL nakit para desteği

Emeklilerin maaş promosyonu kampanyaları tüm hızı ile devam ederken milyonlarca emekli kamu bankaları tarafından açıklanacak olan yeni promosyon rakamlarını beklemeye başlamıştı. Süreçte emekliye promosyon müjdesi öncesi Ziraat Bankası destek ödemesi yapmaya başladı.
Promosyon müjdesi öncesi Ziraat Bankası'ndan emeklilere 16.000 TL nakit para desteği

Maaş promosyonu ödemeleri tüm hızı ile devam ederken özel bankalar kesenin ağzını açmış rakamlar büyük bir hızla yükselişe geçmişti. Süreçte kamu bankaları beklenmeye başlarken özellikle de Ziraat Bankası tarafından açıklanacak olan rakam için beklentiler artmıştı. 

Özel bankalarda en yüksek maaş promosyonu 10 bin TL sınırını aşarken kamu bankalarında ise bu rakam halen en yüksek 750 TL olarak ödeniyordu. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankaları yönetimlerine talimat gönderildiği iddiaları gündeme gelmiş, söz konusu rakamın yükseltilmesi istendiği yönünde haberler yapılmıştı. Süreçte kamu bankalarının yapacağı açıklama beklenmeye başlamıştı. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU ÖDEMESİ NE KADAR, KAÇ TL?

Ziraat Bankası emekli maaşı müşterilerine yönelik olarak promosyon ödemesi yapmakta olup SGK ile imzalanan anlaşma kapsamında ödenen rakamlar; 

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500 TL,

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625 TL,

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750 TL olarak ilan edilmişti. Ziraat Bankası 3 yılda bir promosyon güncellemesi yapmakta olup bu nedenle bir sonraki promosyon güncellemesinin 2023 yılının Mart ayında yapılacağı yönünde açıklamalar gelmişti. Pek çok banka müdürünün de emekli maaşını başka bankalara taşımak isteyen müşterilerine Mart ayını beklemeleri yönünde tavsiye verdikleri yönünde haberler gündeme gelmişti. 

Promosyon müjdesi öncesi Ziraat Bankası'ndan emeklilere 16.000 TL nakit para desteği

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! EN UYGUN FAİZ ORANI İLE AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ KAÇ TL?

Emeklilerin beklediği promosyon müjdesi bir türlü gelmezken Ziraat Bankası emeklilere yönelik yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası emekli promosyonu müjdesi bekleyen müşterilerine Mart ayında yapılması beklenen güncelleme öncesinde en uygun faiz oranı ile kredi desteği sağlayarak müşterilerinin başka bankalara maaşlarını taşımalarını engellemeye çalışıyor. 

Promosyon müjdesi öncesi Ziraat Bankası'ndan emeklilere 16.000 TL nakit para desteği

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası sadece emekli maaşını Ziraat Bankası şubelerinden alan yani emekli maaşı müşterisi olan kişilere verilecek. Kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,55 seviyesine çekilirken kredinin aylık taksit tutarı ise 621,44 TL olarak gerçekleşecek. Kredi başvuruları tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabilecek. Emekli maaşını bu bankaya taşıyan kişilerde kredi kampanyasından yararlanabilecekler.