Promosyon öncesi emeklilere PTT üzerinden kefilsiz şartsız 34.250 TL yılbaşı kredisi!

PTT emekli promosyonu 2022 güncellemesi için yapılacak olan açıklama beklenirken emeklilere özel yeni destek kredisi kampanyası ilan edildi. PTT üzerinden emeklilere verilecek olan kredi paketi ile yılbaşı öncesi cepler rahatlayacak!
Promosyon öncesi emeklilere PTT üzerinden kefilsiz şartsız 34.250 TL yılbaşı kredisi!

2022 senesinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de yükselen enflasyon rakamları nedeniyle alım güçlerinde büyük erime yaşanmış bu süreçten en çok emekliler olumsuz etkilenmişti. Emeklilere yönelik yeni destekler peş peşe açıklanırken bankaların vermiş olduğu maaş promosyonu için ödenen rakamlardaki artışın bu döneme denk gelmesi de yüzleri güldürmüştü. 

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan yasal düzenleme ile emeklilere ödenen maaş promosyonu için belirlenen tavan fiyat 750 liradan 5 bin liraya yükseltilmiş, Ziraat Bankası başta olmak üzere kamu bankaları ve özel bankalar bu güncelleme sonrası rakamlarını değiştirmişti. SGK ile PTT arasında promosyon sözleşmesi imzalanmadığı için henüz promosyon güncellemesi yapılmazken emekliler için görüşmelerin sürdüğü belirtilmişti. 

EMEKLİLERE MAAŞ PROMOSYONU ÖNCESİ PTT'DEN YILBAŞI KREDİSİ DESTEĞİ! 

Emeklilerin maaş promosyonu ödemelerinde rakamlar giderek artmaya devam ederken PTT emekli promosyonu güncellemesi için görüşmelerin devam ettiği ve uzlaşı sonrasında beklenen zammın açıklanacağı iddia edilmişti. PTT promosyonu halen en yüksek 750 TL olarak uygulanmaya devam ediyor. Promosyon desteği konusunda beklediğini bulamayan emekliler için yılbaşı öncesi destek kredisi başvurusu ise tüm hızı ile sürüyor. 

 PTT AKTİF BANK EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aktif Bank ve PTT işbirliği ile emeklilere ihtiyaç kredisi desteği sağlanırken banka tarafından yapılan açıklamada "Kefilsiz, şartsız Emekli Kredisi! Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 80.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin" ifadeleri ile 80 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacağı açıklandı. 

Promosyon öncesi emeklilere PTT üzerinden kefilsiz şartsız 34.250 TL yılbaşı kredisi!

Aktif Bank PTT kredisi için başvurusu kabul edilen kişilere 36 ay vadeli 34 bin 250 TL kredi paketinde aylık 1.654,78 TL ihtiyaç kredisi desteği sağlanıyor. Kredi çekmek isteyen kişilerin PTT emekli maaş müşterisi olması yeterli olurken kredi başvuruları yine PTT şubeleri üzerinden yapılıyor.