QNB Finansbank 1,39 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı!

İhtiyaç kredisi kullanmak için arayışta olanların sevineceği haberi QNB Finansbank duyurdu. Banka ihtiyaç kredisi faizinde dev bir indirim yapacak ucuz nakit desteği dağıtacağını açıkladı.
QNB Finansbank 1,39 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankaların kredi kampanyalarını kapsamlı bir şekilde inceliyorlar. Kendilerine sunulan ihtiyaç kredisi imkanlarını değerlendirenler en uygun maliyet sorgulaması yapıyorlar. İhtiyaç kredisi faizinde ucuz maliyet haberini QNB Finansbank duyurdu. QNB Finansbank müşterileri oldukça uygun maliyetle ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri bir kampanya ile nakit sorunlarına çözüm bulabiliyorlar. 

QNB FİNANSBANK'TAN BENZERSİZ KAMPANYA!

QNB Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası şu anda bankacılık piyasasında çok büyük bir ses getirdi. İhtiyaç kredisinde faiz indirimi yapan banka oldukça düşük bir maliyetle nakit desteği sağlıyor. Paraya sıkışan QNB Finansbank müşterileri ise bu kampanyadan yararlanarak kazançlı çıkabiliyorlar. 

Bankalar son dönemlerde kredi faizlerinde farklı bir politika uyguluyorlar. Merkez Bankası'nın çeşitli müdahaleleri ile karşılaşan bankalar tüketici kredilerini vermeye çok gönüllü olmadıkları için yüksek faiz belirliyorlar. Ancak bu zincir QNB Finansbank tarafından kırıldı. QNB Finansbank yaptığı kampanya açıklaması ile ihtiyaç kredisi faizini aylık yüzde 1,39'a düşürdüğünü duyurdu. 

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının bazı özel koşulları bulunuyor. Bu açıklanan aylık yüzde 1,39 oranlı faiz yeni müşteriler için geçerli oluyor. Bu oran son faiz güncellemesinden önce aylık yüzde 1,74 olarak uygulanıyordu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre aylık yüzde 1,39 oranındaki ihtiyaç kredisi faizi 24 aya kadar olan kredilerde geçerli olacak. Daha uzun vadelerde ise ihtiyaç kredisi faizi daha yüksek uygulanıyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faizi sadece yeni müşteriler için indirilmedi. Bankanın normal ihtiyaç kredisi kampanyasında da faiz indirimi uygulandı. QNB Finansbank aylık yüzde 2,01 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyordu. Ancak yapılan güncelleme ile ihtiyaç kredisi faizi yüzde 1,96'ya düşürüldü. Böylelikle QNB Finansbank mevcut müşterilere de küçük bir jest yapmış oldu. 

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

QNB Finansbank 1,39 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi vermeye başladı!

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kredi maliyet hesaplamasına dair örnek bir tablo da paylaşıldı. Buna göre 24 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenlere QNB Finansbank aylık yüzde 1,39 oranında faiz uyguluyor. Bu kullanılan kredinin aylık kredi taksiti 2.565 TL oluyor. Müşteriler bu kredi için bankaya 2 yılda toplamda 61.574 TL ödeme yapıyorlar.