QNB Finansbank 35 Bin TL'lik emekli kampanyasını açıkladı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yeni gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. QNB Finansbank tarafından 35 Bin TL'lik içerisinde ihtiyaç kredisi de olan emekli maaş promosyonu paketini açıkladı.
QNB Finansbank 35 Bin TL'lik emekli kampanyasını açıkladı!

Türkiye'de bankaların emeklilere yönelik kampanyalarına devam ediliyor. Bu kapsamda bankalar arasında emeklileri ikna edebilmek ve daha fazla sayıda emekli müşteri kazanabilmek için büyük bir yarış yapılıyor. Bu yarış ile beraber en çok kazançlı çıkanlar da emekliler oluyor. Bankalar artık emekliler için sadece emekli maaş promosyonu kampanyası düzenlemiyorlar. Emeklilere ek imkanlar sağlanarak komple bir pakete dönüşen kampanyalarla emekliler cazip tekliflerle ikna edilmeye çalışılıyor. Bu konuda çok ses getiren emekli paketlerinden birisini de QNB Finansbank açıkladı.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PAKETİ

QNB Finansbank tarafından açıklanan emekli paketi iki aşamadan oluşuyor. Bunun ilk ayağını emeklilere ödenecek olan emekli maaş promosyonu oluşturuyor. SGK'nın belirlediği ilkeler kapsamında emekliler QNB Finansbank'tan emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. Bunun yanında QNB Finansbank emeklilere düşük faizli promosyon imkanı da sağlıyor. Bu imkanı değerlendiren emekliler çok yüklü bir miktarda nakit tutarın hesaplarına aktarılmasını sağlayabiliyorlar. 

5.000 TL PROMOSYON!

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında QNB Finansbank tarafından emeklilere ödenecek olan maaş promosyonları belli oldu. Yeni tarifeyi açıklayan QNB Finansbank emeklilere maaş miktarlarına göre farklı tutarlarda emekli maaş promosyonu ödemesi yapacak.

QNB Finansbank'ın verdiği bilgilere göre emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL ve 10.000 TL'nin üstünde olanlara da 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

QNB Finansbank'tan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmek için yapılması gereken bazı işlemler bulunuyor. Öncelikle SGK'dan alınan emekli maaşının bu bankaya yatırılması için maaş taşıma işleminin yapılması gerekiyor. Ardından ise bir sözleşmeyle bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşının bir başka bankaya taşınmayacağına dair söz verilmesi şartı bulunuyor. Bunları yapan emekliler QNB Finansbank'tan emekli maaş promosyonu ödemesi almaya hak kazanıyorlar. 

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ!

QNB Finansbank emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi olanağı da sunuyor. Bu olanağı değerlendiren emekliler 30 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. üstelik bu kredi için özel bir faiz de uygulanıyor. 36 ay vadeli 30 Bin TL ihtiyaç kredisi çekecek olan emeklilere aylık yüzde 1,94 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu emekliler bu ihtiyaç kredisi için 1.258 TL taksit ödüyorlar. 24 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanıp biraz daha yüksek kredi taksiti ödeyebilirim diyen emeklilerin ihtiyaç kredisi faizi ise aylık yüzde 1,39'a düşüyor.

QNB Finansbank 35 Bin TL'lik emekli kampanyasını açıkladı!

QNB Finansbank'tan 5 Bin TL emekli maaş promosyonu alan emekliler üstüne bir de 30 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde ellerine geçen toplam para 35 bin TL'yi buluyor. Bu para direkt olarak emeklilerin banka hesaplarına yatıyor.