QNB Finansbank'tan emeklilere yıl sonu sürprizi! Başvuranlar 5.000 TL'yi hemen ceplerine koyuyor!

Emeklilere QNB Finansbank tarafından 5.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Koşulları sağlayan emekliler 5.000 TL nakit ödemeyi hemen ceplerine koyabiliyorlar.
QNB Finansbank'tan emeklilere yıl sonu sürprizi! Başvuranlar 5.000 TL'yi hemen ceplerine koyuyor!

Bankalar için emekli müşterilerin çok büyük bir önemi var. Emekli müşterileri oldukça geç keşfeden bankalar emekli kampanyaları ile müşterileri ikna etmeye çalışıyorlar. Bunun için de emeklilere nakit ödemeler de veriliyor. Bu ödemeleri alan emekliler bütçelerine bu ekonomik kriz ortamında önemli bir katkı sağlayabiliyorlar. Emekli kampanyası ile dikkat çeken bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu.

5.000 TL HEMEN VERİLİYOR!

Emeklilere yönelik QNB Finansbank tarafından emekli maaş promosyonu kampanyası düzenleniyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler bazı koşullarda kendilerine sağlanan geniş imkanlardan yararlanabiliyorlar. 5.000 TL maaş promosyonu da bu imkanlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Emekliler maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyarak bu ödemeleri alabiliyorlar. Ancak banka ile müşteri arasında emekli maaş promosyonu sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. Bu sözleşme ile emekli müşteri bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başika bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Ancak bu sözün herhangi bir cezai müeyyidesi bulunmuyor. Müşteri bir başka bankaya maaşını bu süre içerisinde taşırsa sadece kalan aylara karşılık gelen maaş promosyonunu QNB Finansbank’a iade ederek anlaşmayı sonlandırıyor.

Emekli maaş promosyonu için QNB Finansbank’ın tarifeleri de açıklandı. Bu kapsamda 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 4.500 TL ve emekli maaşları 10.000 TL’nin üzerinde olan emeklilere 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli müşterilere bu kampanya kapsamında ek avantajlar da sağlanıyor. İnternet ve mobil üzerinden EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde ücret alınmıyor. Ayrıca tüm QNB Finansbank şubelerinde emeklilerin işlem önceliği bulunuyor. Emekliler CardFinans Emekli kredi kartı almaları durumunda ilk yıl üyelik ücreti ödemiyorlar.