QNB Finansbank'tan faiz indirimi! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi için özel kampanya!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere QNB Finansbank tarafından özel bir imkan sağlanıyor. Faiz indirimi sunan QNB Finansbank bunun için de kolay bir şart istiyor. 50 Bin TL nakit destek için QNB Finansbank maliyetleri açıklandı.
QNB Finansbank'tan faiz indirimi! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi için özel kampanya!

Nakit ihtiyacı son günlerde en çok üstesinden gelinmek istenen finansal sorun oldu. Vatandaşlar bu sorunu aşabilmek için ihtiyaç kredilerine sarılıyorlar. Ancak bunu yaparken yüksek kredi maliyeti riski ile de karşı karşıya kalıyorlar. Bunu engellemenin yolu ise ihtiyaç kredisi kullanımında en uygun maliyeti bulmaktan geçiyor. QNB Finansbank tarafından müşterilere çok özel bir ihtiyaç kredisi teklifi yapıldı. 

QNB FİNANBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

QNB Finansbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyasına göre müşterilere düşük faizle nakit imkanı sağlanıyor. Ancak bunun bazı koşulları bulunuyor. Bu koşulları kabul edenler düşük faizli ihtiyaç kredisini çekerek nakit sorunlarını öteliyorlar. 

QNB Finansbank'ın açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterinin tercih edeceği vade süresi uygulanacak olan kredi faizini direkt olarak etkiliyor. Banka 24 ay vadeli ihtiyaç kredilerini teşvik etmek amacıyla faiz indirimi yapıyor. 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi müşterilere aylık yüzde 1,74 faizle kullandırılıyor. Ancak müşteri daha uzun süreli bir vade süresinde ihtiyaç kredisi çekmek isterse o zaman ihtiyaç kredisi faizi biraz yükseliyor. Bu doğrultuda 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi aylık yüzde 2,01 faizle kullandırılıyor. 

24 AY VADELİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

QNB Finansbank'tan 24 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,74 faiz uygulanıyor. Yapılan hesaplamaya göre müşteriler bu kredi için aylık 2.696 TL kredi taksiti ödüyorlar. 50 Bin TL ihtiyaç kredisinin 24 aylık maliyeti ise 64.710 TL oluyor. 

QNB Finansbank'tan faiz indirimi! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi için özel kampanya!

36 AY VADELİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI

QNB Finansbank'tan 24 ay vade yerine 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere banka aylık yüzde 2,01 oranında faiz uyguluyor. Kullanılan bu kredinin aylık taksiti 2.126 TL olarak hesaplanıyor. 50 Bin TL ihtiyaç kredisinin 36 aylık maliyeti ise 76.560 TL oluyor.

QNB Finansbank'tan faiz indirimi! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi için özel kampanya!

QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler bunun başvuru işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Mobil ve internet şubesi üzerinden kredi başvurusu yapılabiliyor. İsteyen müşteriler ise banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabiliyor.