Renault Clio, Taliant, Captur, Megane Sedan kampanyaları! 0,99 faizle kredi desteği açıklandı!

Renault’un Aralık ayı araba kampanyaları açıklandı. Buna göre müşterilere yıl sonuna kadar kredi desteği ile sıfır kilometre otomobil satışı yapılacak.
Renault Clio, Taliant, Captur, Megane Sedan kampanyaları! 0,99 faizle kredi desteği açıklandı!

Otomobil firmaları araba kampanyalarında güncellemeler yapmaya devam ediyorlar. Yılın son kampanyasını açıklayan firmalar arasında Renault da katıldı. Müşterilere yıl sonu sürprizi yapan Renault kredi desteği vereceğini ilan etti. Üstelik bu kredi desteğinde model ayrımını kaldıran Renault tüm modeller için geçerli olan bir kredi kampanyası açıkladı.

100 BİN TL KREDİ DESTEĞİ!

Renault’un Aralık sürprizi olan kredi desteği ile alakalı ayrıntılar belli oldu. Buna göre müşteriler sıfır kilometre otomobil satın alırken Renault Finans’tan kredi kullanabilecekler. Üstelik bu kullanılacak kredinin faiz maliyeti de oldukça düşük olarak belirlendi. Taşıt kredisi çekilmesi durumunda oldukça yüksek faiz maliyetlerini bankalar müşterilerin önlerine sürüyorlar. Ancak Renault Finans aylık 0,99 faizle müşterilere kredi desteği verecek.

9.019 TL AYLIK TAKSİT!

100 Bin TL krediyi müşterilere kullandıracak olan Renault bunu 12 ay vadeli olan planladı. Aylık 0,99 faizle verilecek olan 100 Bin TL kredi için müşteriler aylık 9.019 TL kredi taksiti ödeyecekler. Sıfır kilometre araçlar için müşteriler kalan tutarları ise firmaya peşin olarak ödeyecekler. Bu peşin ödeme miktarı satın alınacak otomobilin modeline ve donanım seviyesine göre değişebilecek.

TÜM MODELLER İÇİN GEÇERLİ!

Renault’un Aralık kampanyası kapsamında müşterilere sağlanacak olan kredi desteği için en özel ayrıntısı ise tüm otomobiller için geçerli olması oldu. Normalde firmalar kredi desteği verirken modeller arasında farklı kredi limitleri belirliyorlar. Özellikle düşük fiyatlı otomobiller için çok düşük limitler tanımlanıyor. Ancak Renault bu ayrımı tamamen ortadan kaldırıp 100 Bin TL kredi imkanını Clio, Yeni Taliant, Captur ve Megane Sedan için verileceğini açıkladı.