Renault yeni kampanyası ile 72 Bin TL indirim açıkladı! Yeni Taliant bu fiyata satılıyor!

Araba kampanyaları ile son dönemlerde sıfır kilometre otomobil alacaklara önemli imkanlar sağlanıyor. Renault yeni açıkladığı kampanya ile net 72 Bin TL indirim yapıldığını duyurdu.
Renault yeni kampanyası ile 72 Bin TL indirim açıkladı! Yeni Taliant bu fiyata satılıyor!

Türkiye’de her yıl olduğu gibi bu yıl da yıl sonunda araba kampanyaları ile müşterilere çok özel imkanlar sağlanmaya başlandı. Firmalar yeni araba kampanyalarını açıklarken son ÖTV matrah dilimlerindeki güncellemeleri fiyatlarına yansıttılar. Bu yeni fiyatlama ile beraber sıfır kilometre otomobil piyasasında tüm şartlar yeniden belirlendi. Renault firması da çok özel bir araba kampanyası duyurdu.

RENAULT FİYATLARI İNDİRDİ!

Otomobil fiyatları yıl içerisinde o denli zamlanmıştı ki vatandaşların alım güçlerinin çok ötesine geçmişti. Bu da otomobil satış rakamlarında firmaların hedeflerinin çok uzağında kalınmasına neden oldu. Yıllık satış hedeflerinin uzağında kalan firmalar yılın son bölümünde bu negatif görüntüyü düzeltmek için harekete geçtiler. ÖTV matrah dilimlerinin güncellenmesini fırsat gören firmalar yoğun bir şekilde araba kampanyalarına yöneldiler.

Renault tarafından açıklanan araba kampanyasına göre Renault Yeni Taliant’ın fiyatında net 72 Bin TL indirim uygulandı. Bu şekilde bu sıfır kilometre otomobilin fiyatı 363.900 TL’ye düştü. Bu da vatandaşların alım güçlerine yaklaşan bir fiyat oldu. Bu fiyatın Yeni Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg model araç için geçerli olduğu belirtildi. Yeni Taliant’ın bu versiyonu açıklanan kampanyalı fiyat ile satılmaya başlandı.

TAŞIT KREDİSİ ÇEKİLEBİLİR

Renault’tan bağımsız olarak Yeni Taliant model aracı satın almak isteyenler bankalardan taşıt kredisi desteği de alabiliyorlar. Bu kapsamda 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi veren bankalar toplam kredi maliyetini 4 yıla yayarak taksitlendiriyor. Müşteriler peşin olarak sadece otomobilin satış fiyatının yüzde 30’unu peşin olarak ödüyorlar. Geri kalan tutar ise özellikle kamu bankalarından çekilecek düşük faizli taşıt kredileri ile karşılanabiliyor.