Sabah başvuru yapana akşama kadar şipşak yatacak Vakıfbank hesaplara 20 bin TL para yollayacak

Kamu bankaları vatandaşa yardım musluklarını sonuna kadar açarken Vakıfbank yeni başvuruları almaya başladı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde Aralık ayı başvuruları başladı.
Sabah başvuru yapana akşama kadar şipşak yatacak Vakıfbank hesaplara 20 bin TL para yollayacak

Vakıfbank vatandaşlara nakit para desteğini her geçen gün arttırarak devam ederken Aralık ayı kampanyaları da peş peşe açıklandı. Aralık ayına özel olarak düzenlenen kampanyalar kapsamında nakit paraya ihtiyacı olan kişilere aradıkları nakit para desteği sağlanıyor. 

Yılbaşına sayılı günler kala yeni yıla hazırlık yapan ve nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak nakit para desteği açıklandı. Açıklanan pakette 20 bin liraya kadar olan nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Aralık ayına özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuldu. Kredi paketinde Vakıfbank müşterisi olan kişilere aynı gün talep ettikleri kredi miktarı anında şipşak yatıyor. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 

Nakit paraya ihtiyacı olan müşterilerine özel kredi kampanyası hazırlayan Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde Aralık ayına özel olarak 20 bin liraya kadar aynı gün onaylı kredi veriliyor. Kamu bankası olması nedeniyle müşterilerine dahi cazip fırsatlar sunan Vakıfbank yeni kredi paketinde limiti 20 bin TL kredi vadesi ise 36 ay olarak ilan edildi. 

Sabah başvuru yapana akşama kadar şipşak yatacak Vakıfbank hesaplara 20 bin TL para yollayacak

Düzenlenen kredi paketinden yararlanan kişilere yönelik olarak 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı ise 849,47 TL olarak gerçekleşti. Başlatılan ihtiyaç kredisi paketinde 36 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişilere yönelik olarak aynı gün içerisinde ödemeler hesaplara yatırılıyor. Düzenlenen kampanyadan yararlanarak kredi çeken kişilerin 36 ay vadeli kredi paketinde toplam geri ödemesi 29 bin 731 TL olarak gerçekleşecek. Yani toplam ödenen faiz yükü 9 bin 731 TL olarak hesaplanacak. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu için farklı pek çok kanaldan başvuru yapılabiliyor. Tüm Vakıfbank şubeleri üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılırken Vakıfbank mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kredi başvurusunu cep şubeden yapan Vakıfbank müşterilerine aynı gün ödemeleri yapılıyor. Yani aynı gün nakit paraya ihtiyacı banka tarafından karşılanmış oluyor.