SGK Müjdeli haberi duyurdu! 10 gün içinde başvuru yapan emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL ödüyor

Emeklilerin artan nakit para ihtiyaçları için Ziraat Bankası bir kere daha devreye girdi. Banka yapmış olduğu duyurusunda emekli maaşı olanlara 4.500 TL nakit para promosyonu ödeyeceğini ilan etti.
SGK Müjdeli haberi duyurdu! 10 gün içinde başvuru yapan emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL ödüyor

SGK Müjdeli haberi duyurdu! 10 gün içinde başvuru yapan emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL ödüyor - Emekli maaşı olan kişiler için Ziraat Bankası beklenen duyurusunu yayımladı. Ekonomik olarak zorlu günler geçiren emeklilerin bu dönemde en büyük destekçisi almış oldukları emekli maaşı promosyonu olarak öne çıkmıştı. 

Yükselen emekli maaşı rakamları sonrasında bankalar birbiri ardına güncelleme haberleri yayımlamaya devam ederken bu bankalardan biri de Ziraat Bankası olmuştu. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK ile emekliler arasında imzalanan promosyon sözleşmesi kapsamında emeklilere ödenecek olan promosyon rakamında en düşük rakamlarda artışa gidilmişti. 

EMEKLİ MAAŞI OLANLARA PROMOSYON MÜJDESİ! SGK EN DÜŞÜK PROMOSYON RAKAMINI ARTTIRDI 

Emekli maaşı olanlara yönelik olarak ödenen promosyon rakamlarında Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan yeni anlaşma ile ödenecek en düşük promosyon rakamı da arttırılmış oldu. Özel bankalar açıklanan bu rakamların üzerinde promosyon ödemeye devam ederken Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ise ne yazık ki bu rakam üzerinden ödeme yapmaya devam ediyorlar. 

SGK Müjdeli haberi duyurdu! 10 gün içinde başvuru yapan emeklilere Ziraat Bankası 4.500 TL ödüyor

SGK tarafından hazırlanan protokol kapsamında maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan ve en az 3 sene boyunca Ziraat Bankası şubeleri üzerinden almaya söz veren emeklilere;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere emekli maaşı promosyonu ödemesi yapılacağı ilan edildi. 

ZİRAAT BANKASI SMS İLE EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU TAŞIMA BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını taşıyarak kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için SMS ile başvuru kolaylığı da sağlandı. 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen emekliler maaş taşıma işlemlerini bu şekilde de yaparak promosyon almaya hak kazanabilecekler. Emekli maaşı tutarına göre en düşük 3 bin TL ve en yüksek 5 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.