Sıfır kilometre otomobil alacaklara Kia'dan 435 Bin TL'lik teklif!

Sıfır kilometre otomobil almayı planlayanlar fiyat araştırmalarını yaparken Kia’dan 435 Bin TL’lik cazip bir teklif geldi. Kia hangi otomobili 435 Bin TL’ye satışa çıkardı?
Sıfır kilometre otomobil alacaklara Kia'dan 435 Bin TL'lik teklif!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil fiyatlarında oldukça karmaşık bir fiyatlama yaşanıyor. Otomobil firmalarının normalde şu anda 2023 model araçları satışa sunması gerekiyordu. Ancak firmalar 2023 model otomobilleri henüz temin edemedikleri için 20922 model araçların satışına devam ediyorlar. Bu da henüz 2023 zamlarının otomobil fiyatlarına gelmediği gerçeğini ortaya koyuyor. Sadece 2022 model otomobillere Ocak zammı yapıldı.

KİA 435 BİN TL FİYAT AÇIKLADI!

Sıfır kilometre otomobil alımlarında firmalar tarafından müşterilere çeşitli teklifler yapılıyor. Bu kapsamda Kia da otomobilleri için fiyat açıklaması yaptı. Kia’nın ucuz otomobil modellerinden olan Kia Picanto’nun Ocak ayı fiyatı açıklandı. Oldukça kullanışlı bir otomobil modeli olan Kia Picanto tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor. Bu otomobil mütevazi bütçelerle satın alınabiliyor.

Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Kia Picanto’nın ocak ayı zamlı fiyat listesi de ilan edildi. Bu kapsamda Kia Picanto’nun en düşük versiyonu 435 Bin TL’den satışa çıktı. Modelin Türkiye’de 4 ayrı versiyonu satılıyor. En pahalı Kia Picanto ise 460 Bin TL olarak açıklandı. Fiyat skalasına bakıldığında Kia Picanto’nun donanım seçenekleri arasında çok büyük farklılıklar görülmüyor.

YENİ KAMPANYA AÇIKLANMADI!

Kia tarafından Aralık ayında 200 Bin TL kredi desteği kampanyası düzenleniyordu. Ancak bu kampanyaya Ocak ayında firma devam etmeme kararı aldı. Ocak ayı için de herhangi bir kampanya açıklaması yapılmadı. Kia yeni kampanyayı 2023 model otomobilleri satışa sunduğunda açıklaması bekleniyor. Yeni kampanyada yine müşterilere kredi desteği verileceği belirtilirken bu desteğin tutarının ne kadar olacağına dair firma herhangi bir bilgi vermedi.