Sıfır ve 2.el araç alanlara Halkbank açıkladı! 800.000 TL taşıt destek kredisi kampanyası başladı

Araba sahibi olmak isteyenlere en uygun taşıt kredisi kampanyası Halkbank tarafından açıklandı. Halk Bankası yeşil ışık taşıt kredisi kampanyası ile hem sıfır hem de ikinci el araç almak isteyenlere özel araç kredisi fırsatı sunuldu.
Sıfır ve 2.el araç alanlara Halkbank açıkladı! 800.000 TL taşıt destek kredisi kampanyası başladı

Sıfır ve 2.el araç alanlara Halkbank açıkladı! 800.000 TL taşıt destek kredisi kampanyası başladı - Yükselen araç fiyatları nedeni ile artık vatandaşların kendi birikimleri ile ev sahibi olmaları nerede ise imkansız hale gelirken kredi kampanyaları araştırılmaya başlanmıştı. 

Bankalar artan talep sonrasında yeni kredi paketlerini devreye alırken Halkbank araç kredisi paketi ile bu alanda en uygun taşıt kredisi veren bankalar arasında yer aldı. Sıfır ve ikinci el araç almak isteyen kişilere yönelik olarak açıklanan kredi paketi ile 48 aya kadar vadeli borçlanma imkanı sunuldu. 

HALKBANK SIFIR ARAÇ YEŞİL IŞIK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halk Bankası sıfır araç kredisi paketinde müşterilerine yüzde 1,59 faiz oranı ile borçlanarak kendi araçlarını satın alma imkanı sundu. Halkbank yeşil ışık taşıt kredisi paketinden yararlanan kişilere ilk taksit ödemelerini 3 aya kadar erteleme imkanı da sunuldu. Banka tarafından yapılan açıklamada "Bankamız tarafından kolay araç sahibi olabilmeniz için sizlere sunulmuş olan düşük faizli taşıt kredisidir. 0 km aracınızı hemen alıp, ödemelerinize dilerseniz 3 ay sonra başlayabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. 

Düzenlenen kredi paketine başvuru yapmak isteyen kişilerin sıfır araç almaları, 18 yaşını doldurmaları ve belgelenebilir aylık düzenli gelir belgesine sahip olmaları yeterli olacak. Ancak kredi onayı konusunda banka karar sahibi olacak. 

Sıfır ve 2.el araç alanlara Halkbank açıkladı! 800.000 TL taşıt destek kredisi kampanyası başladı

HALKBANK 2.EL TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Sıfır araçların yanı sıra ikinci el araç almak isteyen kişilere yönelik olarak ta kredi desteği sağlanırken Halkbank ikinci el araç kredisi faiz oranı ise yüzde 1,61 olarak uygulanacak. Araç kredisinde uygulanacak yaş şartı ise 7 yıl olarak ilan edildi. Yani 7 yaşına kadar olan araçlar için kredi çekilebilecek.