Son 4 gün kaldı! İş Bankası'na başvuran emekliler 7.500 TL alacak!

İş Bankası tarafından açıklanan emekli kampanyasında son 4 güne girildi. İş Bankası'na 4 gün içinde başvuru yapan emeklilere nakit ödeme yapılacak. Ayrıca emeklilere özel faizli ihtiyaç kredisi de bonus olarak verilecek.
Son 4 gün kaldı! İş Bankası'na başvuran emekliler 7.500 TL alacak!

Emekliler son aylarda önemli bir ek gelir imkanı buldular. Bankalar tarafından emeklilerin potansiyel müşteriler olarak belirlenmelerinin ardından emeklilere karşılıksız ödemeler yapılıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile önemli imkanlar sunan bankalar bu işi rekabete döktüler. Bu yapılan rekabette şu anda zirvede İş Bankası yer alıyor. İş Bankası tarafından emeklilere ödenen maaş promosyonları bankalar arasındaki en yüksek tutar oldu. 

REKOR ÖDEME İŞ BANKASI'NDA 

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının güncel tarifesi açıklandı. Buna göre emekliler 7.500 TL'ye kadar maaş promosyonu alabiliyorlar. Bu maaş promosyonu şu anda bankalar arasındaki rekor ücret oldu. Bu rekor promosyonu alabilmek için ise İş Bankası'na başvuru yapmak gerekiyor. 

İş Bankası maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapılan ödemeler netleşti. Buna göre emekli maaşı 10 Bin TL ve üzerinde olan emekli müşterilere İş bankası 7.500 TL maaş promosyonu veriyor. Emekli maaşları 7.500 TL ile 10 Bin TL arasında olanlara ise 6.750 TL ödeme yapılıyor.

Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emekli müşterilere ise İş Bankası 5.250 TL ödeme yapıyor. 

En düşük emekli maaşı 5.500 TL olarak uygulanıyor. Ancak dul ve yetimlerin aldıkları maaşlar 5.500 TL'nin altında olabiliyor. Onlar için de İş Bankası 3.500 TL'ye kadar maaşı olanlara 4.500 TL ödeme yapılıyor. 

Emeklilerin maaşlarında haciz veya nafaka kesintisi oluyorsa İş Bankası bu kesintileri yaptıktan sonra promosyon ödemesi için miktarı belirliyor. 

4 GÜN KALDI!

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar yani 4 gün içerisinde başvuru yapan emekliler promosyon ödemelerini bu tutarlar üzerinden alabilecekler. Ancak bu süre geçilir ve başvuru yapılmazsa o zaman emekli müşteriler bir sonraki kampanyanın kurallarına tabi olacaklar. Emekli maaş promosyonu için açıklanacak olan yeni kampanyada promosyon tutarlarının yükseleceğine dair bir garanti yok. Şubat ayında daha düşük promosyon tarifesi uygulanması zayıf da olsa ihtimaller içerisinde yer alıyor. 

ÖZEL FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası emekli müşterilere ek olarak da bir ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Emekliler düşük faizle İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı elde ediyorlar. Bunun için bankanın emekli maaş müşterisi olmak yeterli oluyor.