Son Dakika: Ankara'da ekmeğe zam! Halk Ekmek satış fiyatı kaç TL, ne kadar oldu?

Ankara'da ekmek fiyatları için son dakika zam haberi verildi. Bu seferde Halk Ekmek tarafından ekmek fiyatlarına zam yapıldığı duyuruldu.
Son Dakika: Ankara'da ekmeğe zam! Halk Ekmek satış fiyatı kaç TL, ne kadar oldu?

Ankara Halk ekmek satış fiyatı için son dakika zam haberi açıklandı. Halk ekmek fiyatları için zam haberi son dakika olarak duyurulurken yeni zamlı fiyatların 8 Ağustos 2022 tarihi itibari ile geçerli olacağı ilan edildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile Halk Ekmek fabrikaları tarafından üretilen 250 gr. büyüklüğe sahip olan halk ekmek satış fiyatının 8 Ağustos Pazartesi tarihi itibari ile zamlı olarak satılacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde! 

ANKARA'DA HALK EKMEK KAÇ TL, NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ?

Halk ekmek almak isteyen kişiler için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ekmeğin satış fiyatı zamlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile ekmeğin satış fiyatı için zam kararı alındığı ilan edildi. 

Yapılan açıklamada "Ankara Halk Ekmek'in ürettiği 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatı, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla kar elde etmeksizin ve maliyetine 3 lira olarak belirlenmiştir. Piyasada 200 gram normal ekmek halen 4 TL'ye satılmaktadır. Yeni uygulama İstanbul, İzmir ve Etimesgut Halk Ekmek ile eş zamanlı olarak başlayacaktır." denilerek yeni satış fiyatı 3 TL olarak belirlendi. 

Yapılan zamla beraber Ankara'da Halk ekmeğin satış fiyatı, 8 Ağustos 2022 Pazartesi gününden itibaren 3 TL olarak uygulanmaya başlanacak. Ankara'da ekmek fiyatı bakkal ve marketlerde 4 TL olarak uygulanmaya devam ediyor. Halk ekmekle bakkal ekmeği arasındaki satış fiyatı arasındaki far 1 TL'ye düşmüş oldu.