Sözleşmeli personele kadro ne zaman gelecek son dakika Çalışma Bakanı Bilgin tarih verdi!

Sözleşmeli personele kadro son dakika 2022 için beklenen açıklama en yetkili isimler arasında yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. Sözleşmeli personele kadro ne zaman gelecek?
Sözleşmeli personele kadro ne zaman gelecek son dakika Çalışma Bakanı Bilgin tarih verdi!

Kamuda 4B'li olarak istihdam edilen personellerin 4A statüsüne geçirilmesi yani taşerondan kadroya alınması için çalışma başlatılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklama ile duyurulan çalışmalarda kadroya geçecek olan kamu işçileri de merak konusu olmuştu. 

Konu hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamuda büyük heyecan ve beklenti oluşmasına neden olan sözleşmeli personele kadro düzenlemesi konusunda son dakika açıklaması yaparak tarih verdi. 

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO SON DAKİKA 2022! 

Bakan Bilgin tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beklenen müjdeli haber sonunda duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan taslak metin üzerinde müzakerelerin sürdüğü belirtiliyordu. Bakan Bilgin yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü kabine toplantısının ardından düzenlemenin son halini paylaşacak" denilerek düzenlemenin detaylarını kamuoyuna ilan edileceği tarih Pazartesi günü olarak ilan edildi. 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı önümüzdeki Pazartesi günü 28 Kasım 2022 günü yapılacak. Şu anda toplantı sonrasında ulusa sesleniş konuşması için kesin saat açıklanmazken rutin toplantılarda saat 14:00 - 15:00 arasında başlayan toplantının ardından konuşma saat 19:00 - 21:00 saatleri arasında toplantının ne kadar süreceğine bağlı olarak değişiyor. Kabine toplantısının ardından yapılacak olan konuşma ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kimlere kadro verileceğini duyurması bekleniyor.