Şubat ayının promosyon rekoru kırıldı imzalar atıldı! 16 bin TL tek imza ile aynı gün hesapta

Maaş promosyonu ve emekli promosyon ödemeleri bankalar arasında büyük bir rekabet yaşanmasına neden olurken Şubat ayına özel yeni kampanyalar ve imzalar atılmaya devam ediyor.
Şubat ayının promosyon rekoru kırıldı imzalar atıldı! 16 bin TL tek imza ile aynı gün hesapta

Şubat ayının promosyon rekoru kırıldı imzalar atıldı! 16 bin TL tek imza ile aynı gün hesapta - Emekliler, memurlar ve kamu kurum kuruluşlarında çalışan işçiler için emekli maaşı promosyonu ve maaş promosyon ödemeleri en büyük destek olarak öne çıkmıştı. 

Özelliklede emekli maaşı promosyonu ekonomik olarak zorlu günler geçiren emeklilere rahat bir nefes aldırmış, milyonlarca emeklinin zorlu günleri atlatmasında yardımcı olmuştu. Bankalar ile kamu kurum ve kuruluşları arasında da yeni promosyon sözleşmeleri imzalanmaya devame derken bunlardan biri de Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü ile QNB Finansbank arasında imzalandı. 

QNB FİNANSBANK MAAŞ PROMOSYONU İÇİN İMZALAR ATILDI! 

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan QNB Finansbank ile Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan promosyon anlaşması ile 16 bin TL ödeme yapılacağı ilan edildi. Yapılan açıklama ile imzalar atılırken kurumda çalışan tüm personel kişi başı 16 bin TL promosyon almaya hak kazanmış oldu. 

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından QNB Finansbank ile yapılan anlaşma kapsamında ”13 Aralık 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özel ve kamuya ait bankalarla komisyon ve gözlemciler marifetiyle başlatılan banka promosyon görüşmeleri 03.02.2023 Cuma günü tamamlandı. 20 Temmuz 2007 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 2007/21 sayılı Genelge ve kurumca belirlenen usuller kapsamında QNB Finansbank Çankırı Şubesi ile 36 aylığına (3 Yıl ),  kişi başı 16.000,00 TL bedelle anlaşma sağlanmıştır.

Sözleşme 03.02.2023 tarihinde taraflarca imza altına alınmıştır. Yapılan görüşmelere katılan banka yetkililerine, her daim desteklerini gördüğümüz eğitim sendikalarımızın temsilcilerine, kurum çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Promosyon sonucunun eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı. Söz konusu ödemeler kişi başı 16 bin TL olmak üzere peşin tek seferde hak sahiplerine ödenecek. Emekliler de benzer bir güncellemenin kendileri için yapılmasını talep ediyorlar.