Tadilat Kredisi Veren Bankalar! Ev Tamamlama Kredisi en uygun hangi bankada?

Bankalardan tadilat kredisi almak son dönemde birçok müşteri tarafından bankalardan talep edilmektedir. Peki, en uygun tadilat kredisi hangi bankada?
Tadilat Kredisi Veren Bankalar! Ev Tamamlama Kredisi en uygun hangi bankada?

Buna uygun olarak bankalar, günümüz ekonomik şartlarında vatandaşlara ihtiyaç duyduğu finansmanı birçok farklı yöntemle vermektedir. Bunlar arasında en bilinenleri ihtiyaç kredileri, taşıt kredileri ve konut kredileridir.

Bu popüler olanların dışında özel ve devlete bağlı bankalar, vatandaşların değişik ihtiyaçlarını karşılamada yeni kredi alanları da oluşturarak hizmet vermeye devam etmektedir. Dolayısıyla “Tadilat Kredisi” adı altında verilen krediler de bu kategoriye giren, müşterilere sunulan finansman seçeneklerindendir.

Tadilat Kredisi Nedir?

Tadilat kredisinin diğer bir adı da konut yenileme kredisidir. Bankaların vatandaşın ihtiyacına göre oluşturduğu bu kredi çeşidiyle, evinizde yapacağınız tadilat ve yenileme işlemlerinin giderlerinin yanında dekorasyon masraflarını karşılamanız için kredi çekerek nakitten faydalanabileceğiniz ihtiyaç kredisi türüdür. Halk arasında ev tamamlama kredisi olarak da bilinir.

Tadilat Kredisi Veren Bankalar

Tadilat kredisini evinizdeki yenileme ve restorasyon işlemlerinde kullanabilirsiniz. Bunun için bu kredi hizmetini sağlayan bankalarla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Restorasyon kredisi veren bankalar ve müşterilerine sundukları kampanyalar aşağıdaki gibidir:

- Ziraat Bankası Tadilat Kredisi: Ekspertiz raporunun sonucuna göre oluşturulan kredi seçeneğiyle hizmet vermektedir. Ev için ihtiyaç duyulan tadilat kredisi tutar olarak bu ekspertiz raporunun %75’ine kadar çıkabilmektedir. Bunun yanında diğer bir özellik olarak kredinin devam ettiği süre boyunca hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası otomatikman yapılmaktadır.

- Odeabank Tadilat Kredisi: Odeabank evinin tadilat masraflarını karşılamak isteyenlere yönelik kampanyasında 120 aya kadar varan vade seçenekleri sunmaktadır. Kişiye göre oluşturulan ödeme koşullarıyla uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

- Akbank Tadilat Kredisi: Akbank’ın kampanyasında 25 bin TL’ye kadar verilen kredilerde uygun ödeme koşulları dikkat çekmektedir. Buradan aldığınız krediyi 36 ay vade ve %2.44 faiz oranıyla ödemeniz mümkündür.

- Bank Asya Tadilat Kredisi: Tadilat kredisini alırken kefil göstermenizin yeterli olduğu kampanyada 12 aya varan vade seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Tüm bu bankalara yapacağınız tadilat kredisi başvurularında yanınızda bulundurmanız gereken evraklar; nüfus cüzdanı ve gelir durumuzu gösteren belgedir. Sadece Bank Asya’nın müşterilerine sunmuş olduğu tadilat kredisi kampanyasında gelir durum belgesi yerine kefil göstererek de başvuru yapabilirsiniz. Bu belgeleri ibraz etmeniz durumunda kredi başvurusu yapabilirsiniz.