Tapu sahipleri bu duyuru size yapıldı! Ziraat Bankası başvuru yapana 125.000 TL nakit para ödeyecek

Tapusu olanlara yönelik duyuru ile beraber 150 bin TL nakit paraya kavuşmanın önü açıldı. Kendi evimi ipotek edip kredi almak istiyorum diyenler için ev ipotekli ihtiyaç kredisi paketi ile anında 150 bin TL çekebilirsiniz!
Tapu sahipleri bu duyuru size yapıldı! Ziraat Bankası başvuru yapana 125.000 TL nakit para ödeyecek

Tapu sahipleri bu duyuru size yapıldı! Ziraat Bankası başvuru yapana 125.000 TL nakit para ödeyecek - Nakit para ihtiyacı olan kişilerin sayıları her geçen gün artarken özellikle de deprem felaketi sonrasında vatandaşların ihtiyaçları daha da arttı. Bankalardan kredi çekmekte ve kredi onayı almakta zorlanan tapu sahiplerine yeni kolaylık sunuldu. 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası bir kere daha elini taşın altına koyarken müşterilerine nakit para desteği için yeni bir fırsat sundu. Yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında vatandaşın nakit paraya olan ihtiyacı artarken düşük kredi notu ya da gelir belgesi nedeni ile kredi onayı almakta zorlanan kişilere ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı! 

KOLAY KREDİ ÇEKMEK İSTEYENLERE İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLANDI! 

Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile vatandaşın bankaların kredi paketlerine olan talepleri artarken kredi çekmek istiyorum diyen kişiler ise ne yazık ki kredi onayı almakta zorlanmaya başlamıştı.

Yaşanan sorunların çözümü olarak ise Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi paketini kullanıma sundu. Yapılan açıklamada kredinin özellikleri şu şekilde sıralandı;

Kullandırılabilecek azami kredi limiti; konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için ekspertiz değerinin %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar kullandırılır.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlin​de ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

Tapu sahipleri bu duyuru size yapıldı! Ziraat Bankası başvuru yapana 125.000 TL nakit para ödeyecek

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından başvuruya açılan kredi paketinde başvurular şubeler üzerinden yapılırken kimlik ve gelir belgesine ek olarak teminat gösterilecek olan konutun tapusu da talep edilen evraklar arasında yer almaktadır.