Tapusu olanlara duyuru Vakıfbank başvuru yapana 250 bin TL ödeyecek!

Vakıfbank destek paketlerini duyurmaya devam ederken bankadan kredi çekmekte zorlanan kişilere yönelik olarak yeni paket ilan edildi. Vakıfbank ipotekli ihtiyaç kredisi paketi ile yüksek limitli kredi çekmek isteyenlere yeni fırsat sunuldu.
Tapusu olanlara duyuru Vakıfbank başvuru yapana 250 bin TL ödeyecek!

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank müşterilerine desteklerini her geçen gün arttırmaya devam ederken yeni bir destek paketi de tapu sahiplerine yönelik olarak açıklandı. Bankalardan kredi çekmekte zorlanan kişilere ya da yüksek limitli kredi çekmek isteyen müşterilerine yönelik olarak Vakıfbank ipotekli ihtiyaç kredisi paketini kullanıma açtı. 

Düzenlenen kampanya özelliklede düşük kredi notu ortalaması nedeniyle kredi onayı almakta zorlanan kişilere umut ışığı oldu. İpotek karşılığı verilmesi nedeniyle pek çok kişi daha rahat bir şekilde kredi onayı alma fırsatı elde etmiş oldu. Peki, ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi nedir, kimler çekebilir?

İPOTEK KARŞILIĞI İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Vakıfbank destek kredisi paketlerini her gün arttırmaya devam ederken bir destek kredisi paketi de ihtiyaç kredisi çekmek isteyen ancak düşük kredi notu ya da gelir nedeni ile de kredi onayı almakta zorlanan kişilere açıklandı. Vakıfbank bu kişilere tapu ipoteği karşılığında düşük faizli destek kredisi çekme imkanı sundu. 

Tapusu olanlara duyuru Vakıfbank başvuru yapana 250 bin TL ödeyecek!

Banka tarafından yapılan açıklamada "İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kullanın, yüksek tutarlı nakit ihtiyacınızı bu krediyle uzun vadeler ile ödeyin! Sahip olduğunuz gayrimenkulü ipotek göstererek daha büyük miktarlardaki nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz" denilerek yüksek tutarlı kredi limiti için başvuru ekranı açıldı. 

Tapusu olanlara duyuru Vakıfbank başvuru yapana 250 bin TL ödeyecek!

VAKIFBANK İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine ipotekli kredi paketine özel olarak yüzde 1,79 faiz oranı ile 36 vadeli borçlanma imkanı sunan Vakıfbank başvuru ekranını açtı. Bankanın bu kredi paketinden diğer ihtiyaç kredisi paketlerinden farklı olarak ekspertiz ücreti ve hayat sigortası ücreti de tahsil ediliyor. Bu nedenle yüksek limite ihtiyacı olmayan ya da kredi onayı almakta zorlanmayan kişilerin ihtiyaç kredisi paketine başvuruda bulunması daha düşük masraf ödemeleri nedeniyle tavsiye ediliyor.