Tapusunu götüren Vakıfbank'tan hemencecik 40 bin TL nakit para çekecek!

Vakıfbank tapusu olanlara müjde verdi! Sizin de nakit paraya ihtiyacınız varsa ancak bankalardan kredi çekmek konusunda onay almakta sorun yaşıyorsanız hemen tapunuzla Vakıfbank'a koşun!
Tapusunu götüren Vakıfbank'tan hemencecik 40 bin TL nakit para çekecek!

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için beklenen kampanya duyurusu geldi. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank nakit paraya ihtiyacı olan müşterileri için özel bir destek kredisi daha başlattı. Düzenlenen kampanya kapsamında aylık geliri az olduğu ya da kredi notu düşük olduğu için kredi onayı almakta zorlanan kişilere özel nakit para desteği sunulacağı ilan edildi. 

Son dönemde hayat pahalılığının artması ile vatandaş ay sonunu getirmekte zorlanmaya başlanmış ve nakit paraya olan ihtiyacı artmıştı. Özel bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselmeye başlarken en uygun kredi veren bankalar yine kamu bankaları olarak öne çıkmıştı. Nakit paraya ihtiyacı olan müşterileri için Vakıfbank yeni destek kredisi paketini duyurdu. 

VAKIFBANK İPOTEK KARŞILIĞI TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyaları arasında yer alan İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyası ile tapusu olan kişilere özel fırsat sunuldu. Düzenlenen kampanya kapsamında sahip olduğu gayrimenkulü tapusunu göstererek ipotek gösteren kişilere düşük kredi notu ve gelire rağmen kredi onayı alma fırsatı sunuldu. 

Tapusunu götüren Vakıfbank'tan hemencecik 40 bin TL nakit para çekecek!

36 aya kadar vadeli olarak verilen kredi teminat karşılığı kullandırıldığı için diğer kredilere onayla daha kolay onaylanmaktadır. Özellikle de düşük kredi notu ortalaması olduğu ya da aylık belgelenebilir geliri istenilen seviyede yer almayan kişiler tapusunu ipotek göstererek nakit para ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılama imkanı elde edecekler. Banka vermiş olduğu krediye karşı tapu üzerinden ipotek ile teminat aldığı yani kendisini ve vermiş olduğu krediyi güvence altına aldığı için daha kolay kredi vermektedir. 

Tapusunu götüren Vakıfbank'tan hemencecik 40 bin TL nakit para çekecek!

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU İLE AYLIK KAÇ TL TAKSİT ÖDENİR?

Düzenlenen ihtiyaç kredisi paketinde kişinin kredi notuna göre faiz oranı belirlenmekte olup yüzde 1,91 seviyesinde hesaplanması durumunda 36 ay vadeli 40 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit ödemesi bin 668 TL olarak gerçekleşmektedir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi dosya masrafı olarak ise 200 TL talep edecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru evrakları ise şu şekilde sıralandı:

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi,
  • İkametgah belgesi veya borçlu adına kayıtlı en son tarihli telefon, elektrik, gaz, su vb. faturalardan birinin fotokopisi,
  • Teminat olarak alınacak gayrimenkulün kat mülkiyeti veya kat irtifakı tapusunun fotokopisi,
  • Gayrimenkulün ekspertiz raporu. 

Bu belgeler ile yapılan başvuru ile yüksek limitli kredi desteği de sağlanabilmektedir.