Tarım Kredi Market'te ramazan kolisini taşımaya gücünüz yetmeyecek! Kendi ağır fiyatı ucuz

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan Kolisi araştırmaları başladı. Ramazan kolisi fiyatları ve ürünleri merak edilmeye başlandı.
Tarım Kredi Market'te ramazan kolisini taşımaya gücünüz yetmeyecek! Kendi ağır fiyatı ucuz

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte vatandaşların en çok ilgi gösterdiği şeylerden birisi de Ramazan kolileri oldu. Farklı marketlerde Ramazan kolisi araştırmaları yapan vatandaş en uygun fiyata en dolu Ramazan kolisini bulmak için uğraştırmaya devam ediyor. Market zincirlerindeki fiyat pahalılığının ardından birçok kişi Tarım Kredi Kooperatif Marketlerine yönelmişti. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan ayına özel indirimler ve kampanyalar merak edildi. 

TARIM KREDİ MARKETİ RAMAZAN KOLİSİ

Uygun fiyatlı market alışverişinin adresi olan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan hazırlığı devam ediyor. Mübarek günlere kısa süre kala birçok kişi oruç tutmaya hazırlanırken hem sahur hem de iftar için alışverişler yapılmaya devam ediliyor. Vatandaşlar cep yakan market fiyatlarının ardından uygun fiyatlı Ramazan kolisi araştırması yapmaya devam ederken Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Ramazan kampanyaları başlıyor. 

Tarım Kredi Market'te ramazan kolisini taşımaya gücünüz yetmeyecek! Kendi ağır fiyatı ucuz

Vatandaşlar kalabalık iftar ve sahur sofraları için yüklü Ramazan alışverişlerine başladı. Marketler Ramazan dolayısı ile tıklım tıklım dolarken Tarım Kredi Kooperatif Market Ramazan Gıda kolisi fiyatı da vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında yerini aldı. Peki Tarım Kredi Market Ramazan kolisi fiyatları ne kadar?

TARIM KREDİ MARKETİ RAMAZAN KOLİSİ FİYATI

Ramazan boyu ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin yer alacağı Tarım Kredi Marketleri Ramazan kolisi fiyatları belli oldu. Çeşit çeşit ürünün yer aldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Ramazan kolisini taşımakta güçlük çekeceksiniz. Birçok temel ihtiyaç ürününün uygun fiyata yer aldığı Tarım Kredi Marketleri Ramazan kolisi içerisinde bulunan ürünler belli oldu. 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Ramazan Kolisi duyurusu şu şekilde yapıldı;

“Ramazan Geldi Hoş Geldi! Bereketli ürünlerimiz, 15-29 Mart 2023 tarihleri arasında hesaplı fiyatlarıyla tüm mağazalarımızda. Sevdikleriniz, ihtiyaç sahipleri veya çalışanlarınız için; sağlıklı, doğal, kaliteli ürünlerimiz ile hazırladığımız Ramazan Gıda Kolilerimiz tüm mağazalarımızda. Ramazan Gıda Kolisi 320 TL.''

TARIM KREDİ MARKET RAMAZAN KOLİSİ İÇİNDE NE VAR?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Ramazan Kolisi içerisinde yer alan ürünler ise şu şekilde;

  • 1 lt ayçiçek yağı
  • nohut
  • kırmızı mercimek
  • pilavlık pirinç
  • pilavlık bulgur
  • toz şeker
  • çok amaçlı buğday unu
  • çay, domates salçası
  • makarna
  • tuz ve hazır çorba

Tarım Kredi Market'te ramazan kolisini taşımaya gücünüz yetmeyecek! Kendi ağır fiyatı ucuz

Bunun yanı sıra Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde  250 veya 500 TL değerinde KOOPKART'ı da satışa çıktı.