Taşıt kredisinde faiz indirimi! İş Bankası 200 Bin TL'lik kampanya açıkladı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredisi imkanlarını değerlendiriyorlar. İş Bankası taşıt kredisi kampanyasında faiz indirimi yapıldı. Banka 200 Bin TL'lik yeni bir taşıt kredisi kampanyası açıkladı.
Taşıt kredisinde faiz indirimi! İş Bankası 200 Bin TL'lik kampanya açıkladı!

Yeni bir otomobil satın almak isteyenlerin önlerinde en büyük engel yüksek fiyatlar oluyor. Ancak bu yüksek fiyat engeli bankalardan kullanılabilecek taşıt kredileri ile en düşük seviyeye indirilebiliyor. Bu kapsamda bazı bankalar çok özel kampanyalar düzenleyebiliyorlar. Bu bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası araç satın alacak müşterilerine verdiği taşıt kredisinde hem faiz indirdi hem de yeni bir kampanya başlattı. 

İŞ BANKASI'NDAN YENİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası tarafından bir açıklama yapılarak yeni taşıt kredisi kampanyası kamuoyuna ilan edildi. Buna göre banka tarafından müşteriler yeni bir otomobil satın almaları halinden desteklenecekler. Müşteriler için kredi musluklarını açan İş Bankası oldukça avantajlı bir kampanya duyurdu. Hem düşük faiz hem de kolay ödeme imkanları ile otomobil satın almak çok daha kolay bir hale geldi. 

FAİZ İNDİRİMİ YAPILDI!

Kredi faizlerinin yüksekliği vatandaşların son aylarda bankalardan en çok şikayet ettikleri konu oluyor. Ancak yine de bazı bankalar dönem dönem özel imkanlarla müşterilere kredi kullanabilme imkanı sağlıyor. İş Bankası da taşıt kredisi kampanyası ile böyle bir kredi ürününü duyurdu. Taşıt kredisi kampanyasında aylık faizi yüzde 1,89'a indiren İş Bankası müşterilere de sürpriz yaptı. Bu faiz oranını müşteriler şu anda çoğu bankada bulamıyorlar. 

48 AY VADE SINIRLAMASI

Bankalar ihtiyaç kredisi verirken 48 ay vade sınırlamasına uymak zorundalar. Bu vadenin üzerinde bir vadede taşıt kredisi verilemiyor. Ancak uygulanan sınırlama bununla da kalmıyor. 48 ay vade imkanı sadece değeri 400 Bin TL'ye kadar olan otomobiller için verilebiliyor. Araç değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasına çıkarsa o zaman en fazla 36 aya kadar vade uygulanabiliyor. Otomobilin değeri arttıkça kullanılacak olan kredi vadesi 12 aya kadar düşüyor. 2 Milyon TL'nin üzerinde değeri olan otomobiller için ise taşıt kredisi verilemiyor. Bu kurallar BDDK tarafından belirlendiği için tüm bankalar uygulamak zorundalar. 

200 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI

Taşıt kredisinde faiz indirimi! İş Bankası 200 Bin TL'lik kampanya açıkladı!

İş Bankası tarafından taşıt kredilerinde aylık yüzde 1,89 oranında kredi faizi uygulanıyor. 48 ay vadeli 200 Bin TL taşıt kredisi kullanıldığında aylık 7.010 TL kredi taksiti ödeniyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 336.505 TL şeklinde hesaplanıyor.