TEB Emekliler İçin Harekete Geçti! 5 Bin 500 TL 3 Gün İçinde Hesaplarda

Bankaların emekli promosyon ödemeleri için yarışı devam ediyor. Son olarak TEB de emekliler için harekete geçti. Emeklilere yapılacak 5 bin 500 TL ödeme 3 gün içerisinde hesaplara yatırılacak. İşte detaylar.
TEB Emekliler İçin Harekete Geçti! 5 Bin 500 TL 3 Gün İçinde Hesaplarda

Bankaların emekli promosyon ödemelerine ilişkin kıyasıya rekabeti devam ediyor. Ödeme miktarları yukarı çekildi. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri, dul ve yetim aylığı alan hak sahipleri bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Emekli promosyonu ödemeleri bazı bankalarda 5 bin 500 TL'ye kadar çıktı.  Son yıllarda emeklilere verilen haklarda bir iyileşme gözlendi. Her sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda olmak üzere 2 kez emekli bayram ikramiyesi ödemesi yapılırken 3 yılda bir de bankalardan promosyon ödemesi alma hakkı sağlandı. En son olarak da en düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

KOŞULSUZ ŞARTSIZ 5 BİN 500 TL ÖDEME YAPILACAK

Emeklilere bankalardan koşulsuz şartsız 5 bin 500 TL promosyon ödemesi imkanı sağlanıyor. Emekli maaşını başka bankaya taşıyan emeklilere ödeme verilecek. Promosyon miktarını ise emekli maaşı tutarı belirliyor. Emekli maaşlarına yapılan zamdan önce banka değişikliği yapan emekliler daha düşük promosyon ödemesi alacak. Zammın ardından maaşını taşıyan emeklilere ise daha yüksek ödemeler yapılacak. En düşük emekli maaşının 3 bin 500 TL olması, emeklilerin banka promosyonlarından da daha yüksek miktarlar üzerinden yararlanmasına imkan tanıdı. Çift aylık alan emeklilere de maaş toplamı üzerinden 1 kez promosyon ödemesi yapılıyor.

TEB Emekliler İçin Harekete Geçti! 5 Bin 500 TL 3 Gün İçinde Hesaplarda

EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ile yeni emekli olanlar istedikleri bankaya emekli maaşını taşıyarak promosyon ödemesi alabiliyor. Maaşı taşımak için geçiş yapılacak bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Banka şubeleri üzerinden ya da e-Devlet üzerinden bildirimde bulunulabiliyor. Taahhüt süresi dolmadan banka değiştirmek isteyenler, bankada kaldığı süreye ilişkin promosyonu alıyor geri kalan tutarı ise iade ediyor. Yeni geçilen bankadan ise promosyon ödemesi peşin olarak alınıyor.

TEB EMEKLİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

TEB Emekliler İçin Harekete Geçti! 5 Bin 500 TL 3 Gün İçinde Hesaplarda

TEB'den yapılan açıklamada emekli promosyonları için üst limitin 5 bin 500 TL'ye çıkarıldığı duyuruldu. Emekli maaşını TEB'e taşıyan emekliler, maaş miktarına göre promosyon ödemesi alabiliyor. 2 bin 500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 5 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını TEB'e davet edenlere maaşını TEB'e taşıyan her bir tanıdıkları için 250 TL, toplamda 500 TL nakit ödül veriliyor. TEB promosyon kampanyası 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren yeni edinilen emekli maaşı müşterilerini kapsıyor. Promosyon alabilmek için 3 yıl taahhüt verilmesi ve en az 2 adet de otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi gerekiyor.