TEB'den 2.el araç almak isteyenlere 500 bin liralık taşıt kredisi paketi

Mart ayı sıfır araç kampanyaları büyük yankı uyandırırken araba sahibi olmak istiyorum diyenlere TEB araç kredisi kampanyası başladı.
TEB'den 2.el araç almak isteyenlere 500 bin liralık taşıt kredisi paketi

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan TEB araba satın almak isteyen müşterilerine yönelik olarak yeni kampanyasını açıkladı. Açıklanan kampanya kapsamında sıfır araba satın almak istiyorum diyen kişilere ek olarak 2.el araç kredisi imkanı da sunuldu. 

TEB tarafından yapılan açıklamada "Ayaklarınızı yerden kesecek TEB Taşıt Kredisi, hayalinizdeki otomobile sahip olmanızı sağlıyor. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin aylık düzenli ödemelerle kolayca otomobil sahibi olabilmesine olanak sunan TEB Araç Kredisi, cazip avantajlarla yüzleri güldürüyor" denilerek sıfır ve ikinci el araç almak isteyenlere nakit para desteği sağlanacağı ifade edildi. 

TEB TAŞIT KREDİSİ PAKETİNDE FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

2.el araç almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak TEB taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,24 olarak açıklandı. Açıklanan paketten destek almak istiyorum diyen kişiler 36 ay vadeli 500 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık 4.444,72 TL ödeme yapacaklar. Bu şekilde aylık taksit ödemesi ile araba sahibi olunmasının önü açıldı. 

TEB'den 2.el araç almak isteyenlere 500 bin liralık taşıt kredisi paketi

TEB TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Araba satın almak için kredi çekmek isteyen kişiler için başvuru şyöntemleri de açıklandı. Yapılan açıklamada "Araba sahibi olmayı kolaylaştıran TEB Taşıt Kredisi ile siz de bir araç sahibi olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey TEB Taşıt Kredisi’ne başvuru yapmak. Taşıt Kredisi başvurusu için şubelerimize uğrayarak TEB'in avantajlı Taşıt Kredisi'nden yararlanabilirsiniz. Taşıt Kredisi şartları arasında yer alan gerekli belgeleriniz ile şubelerimizden araba kredinizi 24 saat içinde kullanabilir ve dilediğiniz otomobile hemen sahip olabilirsiniz" denilerek başvuru ekranı açıldı.