TEB'den emeklilere görülmemiş destek! 13 Bin TL emekli maaş promosyonu veriliyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyası ile rakiplerine meydan okuyan banka TEB oldukça avantajlı bir kampanyayı duyurdu. Buna göre emekli müşterilere 13 Bin TL’ye kadar ödeme yapılabiliyor. İşte TEB’in başvuru rekoru kıran emekli maaş promosyonu kampanyası...
TEB'den emeklilere görülmemiş destek! 13 Bin TL emekli maaş promosyonu veriliyor!

Türkiye’de emekliler emekli maaş promosyonu kampanyaları ile çok önemli ek gelirler elde edebiliyorlar. Emekli maaşlarının 3-4 katını emekli maaş promosyonu olarak alan müşteriler bütçelerini de bu şekilde destekliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde ise TEB’in kampanyası oldukça dikkat çekiyor. TEB emekli maaş promosyonu kampanyasına son günlerde yoğun şekilde başvurular gerçekleştiriliyor. Peki TEB emekli maaş promosyonu kampanyası ile müşterilere sağlanan imkanlar nelerdir?

TEB EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU İLE PARA DAĞITIYOR

TEB’in emekli maaş promosyonu kampanyasının imkanları oldukça geniş bir çerçevede hazırlandı. Buna göre emekli maaşlarını TEB’e taşıyan ve 3 yıl boyunca da bir bankaya taşımayacaklarına dair söz veren müşterilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bu kapsamda emekli maaşları 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 5.500 TL, emekli maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL, emekli maaşları 2.500 TL’nin üzerinde olan emeklilere ise 8.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli müşteriler maaşlarını TEB’e taşıyarak emekli maaş promosyonun yanında ek ödemeler de alabiliyorlar. Bu kapsamda müşteriler iki emekli yakınlarının maaşlarını TEB’e taşımlarına aracılık ederek nakit ödül kazanıyorlar. Bu şekilde 2 emekli yakınlarını TEB’e getirenlere 500 TL de ek ödeme yapılıyor. 8.000 TL maaş promosyonu alan emekli müşterilerin TEB’den aldıkları toplam ücret 8.500 TL’ye çıkıyor.

TEB’in emeklilere sağladığı bir diğer imkan daha bulunuyor. TEB Bonus Kredi Kartı çıkartan emekli müşteriler yılda 4.500 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Bununla beraber emeklilerin TEB’den kazandıkları toplam tutar 13 Bin TL’ye çıkıyor.