TEB'den şimdi al Şubat 2023'te öde Harika Cuma kredisi! 1,64 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi!

TEB yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Harika Cuma kredi Kampanyası ile müşterilere 3 ay ertelemeli ve düşük faizli ihtiyaç kredisi veriliyor.
TEB'den şimdi al Şubat 2023'te öde Harika Cuma kredisi! 1,64 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bankaların kredi kampanyalarını araştırırken TEB yeni bir kredi kampanyasını başlattığını duyurdu. TEB’in başlatılan yeni kredi kampanyası ile müşteriler çok uygun koşullarda ihtiyaç kredisi çekme imkanı buluyorlar. Harika Cuma Kredi Kampanyası kapsamında TEB düşük faizle nakit desteği imkanını müşterilerin kullanımına sundu.

HARİKA CUMA KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI!

Tüm dünyada Harika Cuma çılgınlığı yaşanmaya devam ederken bankalar da bu akıma uymaya başladılar. Harika Cuma kapsamında alışverişler yoğunlaşırken çok önemli indirimler yapılabiliyor. Bu indirimleri kullanmak isteyenler ise bir finansman sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu finansman sorununun çözümüne dair TEB tarafından Harika Cuma Kredi Kampanyası başlatıldı.

DÜŞÜK FAİZ UYGULANIYOR!

Harika Cuma Kredi Kampanyası çerçevesinde TEB tarafından verilen ihtiyaç kredisinde düşük faiz politikası uygulanıyor. Bu politika kapsamında üşteriler aylık yüzde 1,64’ten başlayan faizlerle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kamu bankaları bile bu dönemde bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veremiyorlar. İhtiyaç kredisi faizini iyice dibe çeken TEB müşterilere çok önemli finansman desteği sağlıyor.

TEB'den şimdi al Şubat 2023'te öde Harika Cuma kredisi! 1,64 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi!

İLK ÖDEME ŞUBAT AYINDA

TEB Harika Cuma Kredi Kampanyası kapsamında kullanılan ihtiyaç kredileri için müşterilere 3 ay da faiz indirimi imkanı sağlanıyor. Kasım ayında bu krediyi kullanan müşteriler ilk taksit ödemelerini Şubat ayında yapıyorlar. Bu ödemesiz dönem avantajı müşterilerin ekonomik olarak bütçelerini hazırlama imkanı sağlıyor. Sağlıklı bir kredi borcu geri ödeme sistemi için ödemesiz dönem oldukça yararlı olabiliyor.

VADE SÜRESİ NE KADAR?

TEB Harika Cuma Kredi Kampanyası çerçevesinde verilen ihtiyaç kredileri için uygulanan azami vade süreleri de merak ediliyor. Bu sürelerde BDDK’nın belirlediği ilkeler etkili oluyor. Bu kapsamda 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 ay vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile kullandırılıyor.

50 BİN TL KREDİ HESAPLAMA!

 TEB'den şimdi al Şubat 2023'te öde Harika Cuma kredisi! 1,64 faizle 50 Bin TL ihtiyaç kredisi!

TEB Harika Cuma Kredi Kampanyası'ndan yararlanıp 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere banka tarafından aylık yüzde 1,64 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu kullanılan aylık kredinin taksiti ise 1.977 TL şeklinde hesaplanıyor.