Tek kuruş faiz yok aldığınız gibi geri ödeyeceksiniz! Akbank'tan sıfır faizli 10.000 TL kredi

Faizsiz ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Akbank beklenen kredi kampanyasını duyurdu!
Tek kuruş faiz yok aldığınız gibi geri ödeyeceksiniz! Akbank'tan sıfır faizli 10.000 TL kredi

Tek kuruş faiz yok aldığınız gibi geri ödeyeceksiniz! Akbank'tan sıfır faizli 10.000 TL kredi - Türkiye'nin ilk ve en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak yeni fırsatını sundu. 

Mobilden Akbanklı olan kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada sıfır faizli kredi ve buna ek olarak taksitli nakit avans fırsatları da geldi. Akbank tarafından yapılan açıklamada Yüzde 0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası için beklenen başvuru şartları belli oldu. 

FAİZSİZ 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank'ın ilk kez müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada hem faizsiz ihtiyaç kredisi hem de taksitli nakit avans çekme imkanı sunuldu. Başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı: 

Kampanyadan 9 Mart 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

 Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

Tek kuruş faiz yok aldığınız gibi geri ödeyeceksiniz! Akbank'tan sıfır faizli 10.000 TL kredi

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişilerin 12 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit tutarı 833,33 TL olarak gerçekleşecek. İsteyen kişiler 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi paketine ek olarak 6 ay taksitle 10 bin TL sıfır faizli nakit avans çekilebilecek. Böylelikle toplam faizsiz çekilebilecek nakit para tutarı 20 bin liraya yükseltilmiş oldu.