Temmuz Ayının En Uygun Konut Kredi Kampanyası Ziraat Bankası'nda!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişiler için Temmuz ayının en uygun konut kredisi kampanyasını Ziraat Bankası açıkladı! Sıfır ve ikinci el konut kredisi paketinde en uygun faiz oranı yüzde kaç?_
Temmuz Ayının En Uygun Konut Kredi Kampanyası Ziraat Bankası'nda!

Yükselen ev fiyatları nedeni ile vatandaşların kendi nakit para birikimleri ile ev sahibi olmaları her geçen gün biraz daha zorlaşırken ihtiyaç duyulan nakit para desteği konut kredisi paketleriyle sunuldu. Devlet bankaları ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak düşük faizli destek kredisi verirken 5 destek kredisi paketi ile Temmuz ayının en uygun kredi veren bankaları kamu bankaları oldu. 

Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Türkiye'nin en büyük bankası olmasının verdiği güç ile müşterilerinin ev sahibi olmasını kolaylaştırdı. Bankada konut kredisi faiz oranı en düşük yüzde 0.89 seviyesine kadar çekildi. İşte konut kredisinde yeni kampanyalar ve en düşük faiz oranları listesi! 

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI TEMMUZ 2022! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan konut kredisi destek paketleri büyük ilgi görmüştü. Ziraat Bankası açıklanan paketler kapsamında dolar ve altınını bozdurarak ev alan kişilere yüzde 0,89 faiz oranı ile, ilk kez sıfır ev alan kişilere ise yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi veriyor. 

Temmuz Ayının En Uygun Konut Kredi Kampanyası Ziraat Bankası'nda!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklama ile her iki paket içinde kamu bankaları üzerinden başvuruların alınmaya başlandığını açıklamıştı. 

Temmuz Ayının En Uygun Konut Kredi Kampanyası Ziraat Bankası'nda!

ZİRAAT BANKASI SIFIR KONUT KREDİSİ PAKETİNDE FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Sıfır ev almak isteyen kişilere banka yüzde 1.20 oranı ile konut kredisi veriyor. Pek çok kişi yüzde 0.99 faizle kredi verilen ilk evim konut finansmanı paketi ile sıfır konut kredisi paketini karıştırıyor. İlk evim konut finansmanı paketinde sıfır konut alma şartına ek olarak kişininin ilk kez ev sahibi olması, bakmakla yükümlü olduğu eşi ya da çocuğu üzerine evi olmaması şartları da aranıyor. Yüzde 1,20 faiz oranı ile verilen sıfır konut kredisi paketinde ise sadece sıfır ev alınması yeterli oluyor. 

Temmuz Ayının En Uygun Konut Kredi Kampanyası Ziraat Bankası'nda!

ZİRAAT BANKASI İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ PAKETİNDE FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

İkinci el konut sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yüzde 1,20 faiz oranı ile kredi veriyor. Bu oran üzerinden 120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisi çekmek isteyen kişilerin aylık taksit ödemesi 8 bin 214,35 TL olarak gerçekleşiyor.