THY indirimli erken bilet kampanyası 2022 açıklandı! İşte ucuz uçak bileti kampanya fiyatı ve tarihleri...

Yükselen uçak bileti fiyatları sonrasında ucuz seyahat etmek isteyenlerin bekledikleri THY indirimli bilet kampanyası açıklandı. THY kampanya fiyatı 299,99 TL olarak açıklanırken 299 TL uçak bileti için seyahat tarihleri de belli oldu.
THY indirimli erken  bilet kampanyası 2022 açıklandı! İşte ucuz uçak bileti kampanya fiyatı ve tarihleri...

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük havayolu şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları THY indirimli bilet kampanyası için beklenen 2022 duyurusunu yayımladı. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan duyuru ile 2022 yılına ilişkin indirimli bilet tarihleri ve kampanya satış fiyatı da belirlenmiş oldu. 

Ne yazık ki 2022 yılına ilişkin belirlenen kampanyalı ucuz uçak bileti satış fiyatı beklenenden yüksek tutarda kalması ile hayal kırıklığı yarattı. Kampanya ilk duyurulduğunda indirimli bilet satış fiyatı 99 TL olmuş, ikinci kampanya döneminde ise geçen sene fiyat 129 TL olarak uygulanmıştı. Bu seneki fiyat ise tüm bu rakamların oldukça üzerinde kaldı. 

THY İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI 2022! İNDİRİMLİ BİLET TARİHLERİ NE ZAMAN?

THY'nin resmi olarak duyurmuş olduğu kampanya kapsamında 2022 - 2023 döneminde uygulanacak olan indirimli bilet fiyatları da belirlenmiş oldu. Kampanya hakkında görüşlerini paylaşan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Bir yandan yeni açılan havalimanlarımıza kanat açarken diğer yandan misafirlerimize ayrıcalıklı fiyatlarla uçma imkanı tanıyoruz. Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı ve en değerli markası olarak gökyüzünü daha ulaşılabilir hale getirmeye devam edeceğiz" diyerek THY olarak yolcularına ayrıcalıklı fiyatlarla uçuş fırsatı sunduklarını dile getirdi. 

THY indirimli erken  bilet kampanyası 2022 açıklandı! İşte ucuz uçak bileti kampanya fiyatı ve tarihleri...

THY erken bilet indirimi için kampanyalı satışlar bugün itibari ile başlarken sınırlı sayıdaki biletler tükenene kadar 3 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Bilet alan kişiler ise indirimli ucuz uçak bileti ile seyahatlerini 1 Aralık 2022 - 15 Ocak 2023 tarihleri arasında yapacaklar. 

THY İNDİRİMLİ BİLET FİYATI NE KADAR, THY ERKEN BİLET İNDİRİMİ KAÇ TL, UÇAK BİLETİ SATIŞ FİYATI NE KADAR?

THY kampanyalı ucuz uçak bileti satış fiyatı için her şey dahil tek yön olarak 299,99 TL fiyatını duyurdu.