TOGG satış fiyatı hakkında en yetkili isim konuştu CEO Karakaş fiyat açıklaması yaptı!

Türkiye'nin ilk yerli otomobil projesi TOGG fabrikasında üretim tüm hızı ile devam ederken TOGG fiyatı ve satış tarihi konusunda açıklama şirketin CEO'su Karakaş tarafından yapıldı.
TOGG satış fiyatı hakkında en yetkili isim konuştu CEO Karakaş fiyat açıklaması yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Babayiğit çağrısı ile temelleri atılan yerli otomobil projesi için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu kelimelerinin ilk harfinden oluşturulan kısaltma olan TOGG projesinde mutlu sona adım adım yaklaşılırken fabrika düzenlenen tören ile 29 Ekim 2022 tarihinde açılmıştı. 

Fabrikanın açılışını yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaparken araçla yapılan test sürüşleri de kamuoyunda paylaşım rekorları kırmıştı. TOGG'un üretimi başlarken gözler aracın satış fiyatı ve satışın başlayacağı ilk tarihe çevrilmişti. 

YERLİ OTOMOBİL TOGG FİYATI NE KADAR, SATIŞ FİYATI KAÇ TL OLACAK?

Aracın daha üretimi başlamadan fiyat tartışması yaşanmaya başlanmış, satış fiyatı konusunda çok sayıda spekülasyon yapılmaya başlanmıştı. Fabrikanın açılması ve aracın seri üretiminin başlaması ile bir kere daha fiyat tartışması alevlenirken konu hakkında son dakika açıklaması Togg Üst Yöneticisi Karakaş tarafından yapıldı. 

Karakaş yapmış olduğu açıklamasında "Togg'un fiyatı şubat ayında açıklanacak. Togg, içten yanmalılar dahil kendi sınıfındaki araçlarla rekabet edecek bir fiyata sahip olacak. Tüm ön siparişler Şubat 2023 itibarıyla alınmaya başlanacak "diyerek fiyatın Şubat ayında açıklanacağını yine aracın ön siparişlerinin de 2023 yılının Şubat ayında alınmaya başlanacağını duyurdu. TOGG satış fiyatı hakkında en yetkili isim konuştu CEO Karakaş fiyat açıklaması yaptı!

TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş basın mensuplarına bugün fabrikayı gezdirerek önemli açıklamalarda bulunurken gazeteciler fabrika turu sonrasında TOGG'u test etme şansını da elde etti. Basın mensupları araca tam not verirken kesin satış fiyatının açıklanması için gözler Şubat ayına çevrildi.