Togg T10X nasıl satın alınır? Adım adım ön sipariş işlemleri!

Togg T10X için satış süreci başlıyor. 16 Mart 2023 Perşembe gününden itibaren Togg T10x satın almak isteyenler ön sipariş işlemi yapabilecekler. Togg satın alma işlemi nasıl yapılır?
Togg T10X nasıl satın alınır? Adım adım ön sipariş işlemleri!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg için büyük gün geldi. Yıllardır üzerinde çalışılan Togg için satış süreci başlıyor. Vatandaşlar Togg T10X modeli olab C-SUV için satın alma işlemini 16 Mart 2023 Perşembe gününden itibaren yapabilecekler. Bu satın alma işleminin ne şekilde olacağı ise merak ediliyor. Hangi işlemler yapılarak Togg T10X için ön sipariş verilebilir?

ADIM ADIM ÖN SİPARİŞ SÜRECİ!

2023 yılı içerisinde satışa çıkarılacak olan Togg T10x model araçlar ön sipariş ve ardından yapılacak olan çekilişle satılacak. Togg’un web sitesinden veya mobil uygulaması olan Trumore üzerinden vatandaşlar Togg T10x model araç için fiyatları ve versiyonları inceleyerek satın alınmak istenen versiyonu seçebilecekler.

Togg T10X için versiyon seçimi yapıldıktan sonra vatandaşlar renk seçeneklerini inceleyerek otomobilin dış rengine karar verecekler. Bu renk seçiminde geniş seçim imkanları sunulacak. Rengin nasıl göründüğünü sistem üzerinden farklı hava seçenekleri ile deneyimledikten sonra karar verebilecekler.

Dış renk seçimi yapıldıktan sonra Togg T10X için jant seçenekleri arasından seçim yapılarak iç tasarım aşamasına geçilebilecek. İç tasarım için opsiyonel donanımlar tercih edilebilecek. Lansmana özel olarak sunulacak olan bu donanım paketlerinin detayları bu aşamada incelenebilecek. Tüm bu işlemleri tamamlayanlar özet sayfasına yönlendirilip detayları bir defa daha inceleme imkanı bulacaklar.

Yapılan işlemlerle vatandaşlar satın almak istedikleri aracı seçmiş olacaklar. Ardından ön sipariş sözleşmesinin incelenerek onaylanması gerekecek. Bunun sonrasında ise ödeme aşamasına geçilecek. Daha önceden Trumore e-Cüzdan oluşturanlar bu sistem üzerinden ödeme yapabilecekler. Trumore e-Cüzdan oluşturmayanlar ise bu sistemi oluşturarak bakiye yükleyecekler. Bu yolla 60.000 TL tutarında ön ödeme yapılacak. Ödeme aşaması da tamamlandıktan sonra çekilişe katılma hakkı elde edilecek.

Ön sipariş işlemlerinin tamamlanmasının ardından 28 Mart tarihinde çekiliş yapılacak. Çekilişte isimleri çıkanlar sıralı listede yer alacaklar. Bu listeye göre Togg T10X üretildikçe teslimatlar yapılacak. 60.000 TL ödeyip çekilişte isimleri çıkmayanlar ise en geç 14 gün içerisinde ödedikleri parayı iade olarak alabilecekler.